FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fotbalistul pe care Becali l-a ofertat în urmă cu un an e gata să vină la FCSB: „Cu mare plăcere”

Alin Șeroni, numărul 32 // FOTO: Imago
Alin Șeroni, numărul 32 // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 09:17 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 13:39

După ce a renunțat la Andrei Miron (28 de ani), ajuns la Hapoel Haifa, Gigi Becali caută acum un nou fundaș pentru FCSB.

O variantă pentru formația roș-albastră ar putea fi Alin Șeroni (35 de ani). Fundașul lui FC Botoșani a fost ofertat de FCSB în vara lui 2021, dar a preferat să continue la formația din Moldova.

Acum, Șeroni spune că ar fi dispus să joace la formația roș-albastră, dar totul depinde de cele două echipe.

FCSB și Farul sunt cluburile model » Concluzia rapoartelor financiare: 14 din 16 echipe au probleme sau primesc bani publici
FINANCIAR
FCSB și Farul sunt cluburile model » Concluzia rapoartelor financiare: 14 din 16 echipe au probleme sau primesc bani publici

Alin Șeroni se propune la FCSB

„Am avut ofertă acum un an. Am vorbit cu Gigi Becali despre FCSB. Nu s-a făcut transferul, am rămas la FC Botoșani. Dacă va fi nevoie sau va apela la mine și mă dorește, voi veni cu cea mai mare plăcere.

Nu depinde de mine. Am mai semnat un an la Botoșani și chiar dacă lumea nu crede în mine. eu cred că pot să fac față la nivelul de la FCSB”, a spus Alin Șeroni, potrivit Prosport.

În acest sezon, Șeroni a bifat 31 de partide pentru FC Botoșani, reușind un gol. Înainte să ajungă la FC Botoșani, Șeroni a mai jucat la Bihor Oradea, ACS Poli, Viitorul, FC Brașov, CSF Speranța Nisporeni, Dunărea Călărași și UTA.

350.000 de euroe cota lui Alin Șeroni, potrivit transfermarkt

Becali vrea un lucru: să nu mai dea nimeni gol cu capul la mine. Să vină unul de 1,60 metri să dea gol cu capul la mine în careu?  Nu avem fundași centrali extraordinari în România. Măcar dă, bă, cu capul în minge! Ți-e frică să dai cu capul? Nu am nevoie să fii extraordinar, să fii Sergio Ramos, dar dă bă cu capul în minge. Pe Șeroni de aia îl vreau, să dea cu capul! Nu e el mare tehnic, dar când te apropii de careu, ți-e frică.

– Gigi Becali, în iunie 2021

VIDEO Noi suspiciuni la ultimul titlu luat de FCSB: „Unii dintre colegii mei de la ASA nu au vrut. Au fost alte interese”

Citește și

A fost dat afară după 3 meciuri de FCSB și rupe tăcerea: „Deciziile de acolo n-au nicio logică, sunt haotice!”

FCSB i-a dat „țeapă” lui Iftime cu transferul lui Miron: „M-am ales cu uitatul la bec”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
laur_gr
laur_gr  •  03 Iunie 2022, 14:43

A renuntat la Vinicius 37 ani ca sa-l ia pe unul de 35. Macar sa-l fi folosit pe Vinicius in finalul campionatului in locul lui Miron.

inshallah
inshallah  •  03 Iunie 2022, 13:15

"În acest sezon, Șeroni a bifat 31 de partide pentru FCSB"

chibit
chibit  •  03 Iunie 2022, 13:14

Alta teapa.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează