FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Întrebat de FCSB, Gabi Balint a izbucnit în direct: „M-AM SĂTURAT!”

Gabi Balint
Gabi Balint

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 20:04 / Actualizat luni, 24 mai 2021 22:57

Gabi Balint (58 de ani) a izbucnit în direct la TV, în momentul în care a fost întrebat despre situația de la FCSB, unde Dinu Todoran (42) a devenit antrenor principal. 

Prezent în studioul „Fotbal Club”, la Digi Sport, Balint a fost întrebat cum vede echipa lui Becali odată cu numirea lui Dinu Todoran ca A1. Răspunsul lui Balint, cel care o consideră pe CSA Steaua drept continuatoarea Stelei istorice, a fost unul acid. Fostul atacant a recunoscut că ar prefera să nu mai discute deloc despre FCSB, dar poziția sa, de analist TV, nu îi permite asta. 

Gabi Balint: „Patronul stă acasă și dirijează totul”

„M-AM SĂTURAT! Crezi că se va întâmpla vreo schimbare? Va fi cum a fost și cu ceilalți. Eu nu mă mai aștept la nimic. Sincer, nu aș mai vrea să comentez absolut nimic despre FCSB, dar o fac pentru că respect emisiunea, respect televiziunea. M-am săturat, e ceva separat de ceea ce înseamnă fotbal, performanță.

Joacă după niște reguli care nu sunt fotbalistice. Sunt niște reguli noi, inventate. Nu sunt normale în fotbal, ceea ce se întâmplă e ceva ce nu se poate. Nu cred că există patron care să nu mai meargă la meciuri ca să stea acasă și de acolo să dirijeze totul, ca un păpușar, care face schițe: ăla intră, ăla iese. Nu cred că există în lumea asta, la ora actuală”, a „tunat” Balint.

Doamne-ajută!
EDITORIAL
Doamne-ajută!

CV Gabi Balint

A început fotbalul la Gloria Bistriţa, iar în 1979 a făcut pasul la Steaua, formaţie la care a petrecut zece sezoane şi la care a cunoscut gustul performanţei. Cinci titluri de campion, trei Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei sunt trofeele pe care şi le-a trecut Balint în CV alături de bucureşteni. 

În 1989, steliștii au încasat un milion de euro din transferul său la Burgos, formaţie de la care avea să se retragă în 1992. Și-a început cariera de antrenor în 1994, la vârsta de 31 de ani, când a fost numit secundul lui Anghel Iordănescu la naționala României. Patru ani mai târziu el preia echipa Sportul Studențesc, apoi pe Sheriff Tiraspol, Poli Timișoara, FC Vaslui și CS Universitatea Craiova.

 În prezent, acesta activează ca analist al postului TV Digi Sport.

VIDEO. Cel mai tare transfer din fotbalul românesc! Gabi Balint: „Am semnat și mi-a dat un vițel!”

Mai multe știri despre FCSB:

Becali, avertizat de un fost conducător al echipei: „În acest ritm, FCSB va rămâne fără fani”

Gigi Becali i-a trasat un obiectiv incredibil lui Todoran: „Acolo este mai ușor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
lupu68
lupu68  •  25 Mai 2021, 11:25
Postat de horacechiarel pe 25 Mai 2021, 00:33

Mi au șters postarea!

Evident. Aici numai catastrofalynn poate posta in voie...

to_aia
to_aia  •  25 Mai 2021, 10:53

Ce tot spune acest omf ara scoala ? Analist sportiv e doar o gaselnita a RCS Cand il aud la tv schimb programul.

catalynn
catalynn  •  25 Mai 2021, 07:59
Postat de robotzel pe 25 Mai 2021, 06:53

Cum au fost inventate lovituri de pedeapsa inexistentă sa va ajute in meciurile de baraj cu siguranță o sa modifice și regulamentul să ajungă cazarma militară în prima ligă fraudulos. ***

Plangi!? :-))) E bine! :-))))

Vezi toate comentariile (48)
Comentează