FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Enache, executat silit! Obligat să-i achite o sumă URIAȘĂ fostei soții » Ce riscă rezerva de lux de la FCSB

Gabi Enache e căsătorit în prezent cu Lena Rohozneanu, o prezență activă în social-media. +48   FOTO
Gabi Enache e căsătorit în prezent cu Lena Rohozneanu, o prezență activă în social-media.

Articol de , , - Publicat marti, 15 decembrie 2020 07:30 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 07:56

Gabi Enache de la FCSB trebuie să-i achite 110.000 de lei fostei soții, pentru creșterea copilului. El va mai avea de plătit lună de lună o optime din venit, până la majoratul fetiței.

Gabriel Enache a divorțat în 2017 și s-a recăsătorit apoi cu Lena Rohozneanu, un fost model din Playboy. Separarea de Mădălina, prima soție, încă mai are urmări pentru fotbalistul de la FCSB. Instanța a stabilit că Enache are o datorie de 110.000 de lei către fosta nevastă, pensie alimentară neplătită în 2017 și în 2018

FOTO Imagini cu Lena Rohozneanu, a doua soție a lui Gabi Enache

+44 FOTO

Gabi Enache are probleme. Achită sau îi blochează conturile

Fotbalistul câștigă 10.000 de euro lunar, așa că pensia restantă constituie ceva mai mult decât două salarii. În afara datoriei pe care a calculat-o instanța, judecătorul a stabilit și că Enache va avea de achitat către fosta lui familie o optime din venit, lună de lună, în următorii 13 ani, până la majoratul copilului. Din salariul actual de 10.000 de euro, Gabi trebuie să plătească o pensie alimentară de 1.250 de euro. 

Pentru suma calculată din urmă, de 110.000 de lei, echivalentă cu 22.000 de euro, instanța a dispus executarea silită, ceea ce înseamnă că fotbalistului îi vor fi poprite conturile dacă nu va achita urgent datoria către fosta soție. Enache are 30 de ani și a revenit în septembrie la FCSB, pentru care mai jucase în 2016 și în 2017.

Gabi Enache, bun doar în criză

Cariera lui intrase într-un regres semnificativ și nu mai avea o cotă foarte bună, care să-l fi împins în atenția lui Becali, doar că a fost ajutat de un context favorabil. Roș-albaștrilor li se îmbolnăvise de coronavirus aproape întreg lotul și aveau nevoie de câteva achiziții pentru preliminariile Europa League. Au apelat și la Enache ca să încropească o formulă pentru partida cu Slovan Liberec, pe care au pierdut-o cu 0-2 și au ieșit din competiție

Fundaș dreapta, Gabriel a fost integralist împotriva cehilor și a mai jucat după aceea o singură dată, în înfrângerea cu 2-5 la Iași. Jocul acela a avut loc pe 27 septembrie. Pe urmă, FCSB și-a recuperat jucătorii de bază, reveniți după coronavirus ori după accidentări, și nu l-a mai folosit deloc pe Enache

400.000 de eurovalorează Enache, conform transfermarkt. Când l-a cumpărat de la Astra, în februarie 2016, Becali a plătit 500.000 de euro. După doi ani a renunțat la el gratis

Lena Rohozneanu, model Playboy, fostă nevastă de handbalist 

Lena Rohozneanu, noua soție a lui Gabi Enache, a fost căsătorită cu handbalistul Mihai Rohozneanu, ex-căpitan al echipei naționale. În 2013 a apărut pe coperta revistei Playboy. Ea și fotbalistul de la FCSB au un copil, un băiat. În trecut, Lena a câștigat concursurile Miss Banat și Top Model România. Ea mai are un copil, o fetiță, cu Mihai Rohozneanu, fostul soț.

+44 FOTO

Gabi Enache e rezervă de trei ani 

Enache a plecat de la FCSB la începutul anului 2018, a prins atunci un transfer excelent, la Rubin Kazan, o fostă campioană a Rusiei. La Kazan a jucat numai cinci partide în campionat, apoi rușii au renunțat la el. A urmat încă un transfer bun, la Partizan Belgrad. Sârbii l-au dat afară după ce l-au titularizat numai de patru ori. 

A jucat mai mult la Dunărea Călărași, 12 partide, o formație cu care a retrogradat. S-a întors la Astra, tot cu statutul de rezervă, și a bifat doar trei jocuri din start. A plecat iar în străinătate, în Kazahstan, unde a reușit să prindă loc de titular numai de două ori la Kîzîzhlar. Era liber când a primit oferta de la FCSB și a semnat cu o zi înaintea partidei cu Liberec.

Concurenții lui Enache sunt în națională

FCSB a avut nevoie de Enache în situația de criză teribilă din septembrie. Acum are acoperite ambele posturi pe care poate să evolueze Gabriel. Fundașul dreapta titular e Valentin Crețu, iar mijlocașul dreapta e Dennis Man. Ambii fac parte din echipa națională, iar Man e unul dintre tinerii preferați ai lui Becali, e titular incontestabil. 

Enache a fost și el om de națională, înainte să-i regreseze randamentul și cariera. În 2014 și în 2016 a jucat 5 meciuri în naționala de seniori, după ce adunase în trecut și 8 partide pentru reprezentativa de tineret.

VIDEO Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu a postat imagini fierbinți pe Tik Tok

Citește și alte știri despre FCSB: 

Așteaptă banii de la Gigi Becali: „Am câștigat în instanță, dar nu știu ce am câștigat. E SF ce se întâmplă în România”

FCSB. Gigi Becali, lăudat pentru decizia luată: „Ce, Florentino Perez face asta?” » Două transferuri cerute de urgență: „Așa nu poți face diferența”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
radugo
radugo  •  15 Decembrie 2020, 14:26

Adevărata știre e că Enache încă mai e la Steaua („FCSB”). Uitasem asta. Ba cred că uitaseră și nevestele, și amantele, și impresarele lui acest mic amănunt.

mario78a
mario78a  •  15 Decembrie 2020, 13:02

Timpul de conectare a expirat Serverul de la electrocasnice.afm.ro nu răspunde suficient de rapid. Site-ul ar putea fi indisponibil temporar sau prea ocupat. Încearcă din nou în câteva momente. Dacă nu poți să încarci nicio pagină, verifică conexiunea la rețea a calculatorului. Dacă calculatorul sau rețeaua este protejat(ă) de un firewall sau proxy, asigură-te că Firefox are permisiunea de a accesa webul.

parpalache
parpalache  •  15 Decembrie 2020, 12:58

Naiba mai intelege ceva din stirea asta!Odata ca nu a platit pensia alimentara doi ani-2017-2018-mai jos ca de doua luni!Iar eu stiam ca pentru un copil legea obliga la pensia alimentara de... un sfert din salariu,nu de o optime!Asa ca: daca instanta l-a obligat la 1250/luna, Enache are salariul de../ 5ooo/luna!Poate ca o fi avut la inceput 10 mii dar bastan-ul le-a injumatatit salariile,cu ocazia pandemiei!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează