FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // GALERIE FOTO Harlem Gnohere, afectat de pauză luată! Atacantul s-a întors cu multe kilograme în plus la antrenamente

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 11:20

Harlem Gnohere a ratat un transfer în Egipt, iar atacantul francez de 31 de ani s-a alăturat lotului celor de la FCSB, aflat în cantonamentul din Spania. 

Apariția lui Gnohere pe terenul de antrenament a lăsat la vedere surplusul de kilograme pe care l-a acumulat și în perioada de pauză competițională, continuată în timp ce trecerea lui în Egipt nu s-a concretizat, iar atacantul nu s-a pregătit alături de echipă în stagiul din Spania.  

În momentul de față, francezul e cu mult peste greutatea lui optimă și are kilograme în plus și față de finalul anului 2019, când a evoluat aproape meci de meci și chiar a fost unul dintre cei mai importanți marcatori. 

+11 FOTO

În ultimele 7 meciuri de campionat de anul trecut, Gnohere a marcat de 5 ori, o singură dată din penalty. În total, francezul are 13 meciuri și 6 goluri. 

2.000.000 de euroeste cota lui Harlem Gnohere pe transfermarkt

Harlem Gnohere fentează cantonamentele 

Harlem Gnohere a scăpat de o săptămână de pregătire și a prins doar două zile de antrenament. Atacantul păcălește staff-ul de doi ani: nu se antrenează nici vara, nici iarna. E convins că Becali o să apeleze până la urmă tot la el pentru meciurile oficiale. (Detalii AICI

Citește și:

FCSB și-a pierdut maratonistul! Accidentarea lui Ovidiu Popescu dă peste cap toată strategia lui Vintilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Ianuarie 2020, 15:33
Postat de lixandru88 pe 22 Ianuarie 2020, 12:32

Enorm de multe goluri? 6 goluri tot sezonul trecut? si alea prin blaturi, cu poarta goala. Ba 1 din penalty. Esti penibil Randume! Gnohere e iesit din forma de mult! Nu mai e jucatorul de acum 2-3 ani sau din perioada Dinamo. Dar cel mai important e faptul ca FC FCSB nu a incasat bani!!! Din ce plateste Gigi salariile? :))) Il vinde pe Man la Sevilla? Uite, joaca acum CFR cu Sevilla. Aveti sansa sa ii abordati si sa li-l dati pe Man. Problema e: a auzit Sevilla de Man? Ca Prodanca are credibilitate subunitara (intre 0 si 1, pt tine, prostea). Il dati pe Coman? Cui? :))) #faliment

Cum se face că o dai mereu în bară? „Nu mai e jucatorul din perioada Dinamo.” Așa o fi, că văd că în 45 de meciuri la FC D 1948 SA a înscris 17 goluri, pe când la Steaua (provizoriu numită FCSB) a înscris 41 de goluri în 87 de meciuri, și alea pe jumătate...

hhannibal
hhannibal  •  22 Ianuarie 2020, 15:08

Asa face in fiecare an, n-a fost prezent la nicio pregatire...

elgabri
elgabri  •  22 Ianuarie 2020, 14:57
Postat de albalbastru72 pe 22 Ianuarie 2020, 13:15

Ursul brun,ce aveti ma cu el,acum e la hibernare,ce antrenamente...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează