FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-2

FCSB - GAZ METAN 2-2. Bogdan Vintilă: „Mai sunt șanse la titlu” » Basarab Panduru, siderat: „Nu poți să spui așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 22:29 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 23:07

Bogdan Vintilă (48 de ani), antrenorul FCSB, și-a expus concluziile la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș (2-2), egal care lasă echipa lui la 9 puncte distanță de liderul CFR Cluj. 

Final nebun de meci pe Arena Națională! Roș-albaștrii sunt tot mai departe de titlu

Mai sunt șanse. Sperăm la titlu. Important este să câștigam noi meciurile care urmează. Atât timp cat matematic sunt sanse, n-avem voie să abandonăm lupta. Am jucat bine după pandemie, cred eu.

Juniorii și-au făcut bine treaba. În prima repriză am jucat foarte bine și trebuia să mai marcăm o dată pentru a închide jocul. Normal că rezultatele sunt răspunderea mea”, a declarat Vintilă la Telekom Sport.

FCSB - Gaz Metan 2-2. Reacție dură a lui Basarab Panduru: „Nu poți să ai discursul ăsta!”

Imediat după discursul lui Vintilă, Basarab Panduru (49 de ani), fostul mare jucător al Stelei din anii '90, a comentat dur afirmațiile antrenorului vicecampioanei României.

Nu poți să ai discursul ăsta ca antrenor! Eu am mai spus-o. Pe Boloni nu-l bagă nimeni în seamă, de exemplu. Cred că Becali s-a obișnuit să piardă tot timpul”, a spus Panduru la Telekom.

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din partida FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1

FCSB - GAZ METAN. Florin Tănase, eliminat în 60 de secunde, OUT cu Dinamo! » Decizii corecte? Verdictul lui Cristi Balaj

Florin Tănase: „Nu mai avem șanse la titlu. Ne rămâne Cupa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
corectu
corectu  •  22 Iunie 2020, 07:29

G.B.nu știe că jucătorilot participanți în cupele europene le crește cota.

105662257060988
Eugen Qy  •  22 Iunie 2020, 01:30

Ce nu intelegeti, oameni buni ? Ciobanul face circoteca fiindca asta stie ! El vrea doar sa vanda jucatori si sa faca bani ! locul 1 sau 2 ori 3 e totuna pentru el ! si daca un jucator face cat toate sponsorizarile de la televiziuni si vanzarile de bilete si castigurile de la UEFA ce va mirati asa ca VREA sa vanda ? Nu asta a spus ca va urmari ? Locul 1 mareste cota jucatorilor dar ACUM cand si-a luat banii inzecit inapoi si are RECLAMA cit intreaga familie la un loc ce il mai intereseaza ? Vezdeti cum pune problema ? Daca merge jucaria baga bani daca NU , atunci se retrage frumusel si ii lasa pe toti simpatizantii fc fcsb, cu ochisorii in SOARE ! ASTA e FARISEUL de gb ! La ce v-ati fi asteptat din partea lui ? Tot circul cu locul 1 e ca de obicei DOAR pentru RECLAMA ca aia e sufletul COMERTULUI !!! Doar asa poate castiga NEMUNCIT, un ban GROS !!! Bravo gb, i-ai fraierit ca de obicei pe urmaritorii echipei tale fc fcsb ! Toti fotbalistii ar vrea saracii sa joace si ei la STEAUA dar spre surpriza lor joaca DOAR la fc fcsb si cand constientizeaza ca, de fapt, NU E STEAUA , deziluzia e AMARA !

persanu
persanu  •  21 Iunie 2020, 23:42

Pandurule , ce ai vrea sa transmita antrenorul jucatorilor ca intra in vacanta gata ? Daca erai la FCSB acu ca sa-l lingi pe cioban spuneai ca , chiar daca sunteti la 9 pct de CFR aveti prima sansa. Alt antrenor fara cariera :)) Dar e la Butoane la tv :))) E plin de dastia ca voi ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează