FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-1

Andrei Vlad, după ce a revenit în poarta FCSB-ului: „Surpriză a fost pentru voi, nu pentru mine. Sper să plec afară”

Andrei Vlad, FCSB // foto: Cristi Preda - GSP +20   FOTO
Andrei Vlad, FCSB // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 00:45 / Actualizat luni, 09 august 2021 01:02

Andrei Vlad (22 de ani) a revenit în poarta celor de la FCSB la meciul cu Gaz Metan, scor 2-1. 

Tânărul portar al vicecampioanei a trecut printr-o perioadă tulbure, fiind criticat dur de Gigi Becali la capătul meciului din Conference League cu Shakhtar Karagandy, care a dus la eliminarea roș-albaștrilor din competiție. Vlad a fost tras pe linie moartă la meciul cu UTA, 1-1, dar a revenit în poartă o etapă mai târziu, profitând și de problemele medicale ale lui Cătălin Straton. 

Andrei Vlad, din nou titular la FCSB: „A fost o perioadă dificilă din viața mea”

La finalul meciului cu Gaz Metan, Vlad a fost întrebat despre cum a trecut peste perioada recentă și despre un posibil transfer la CSU Craiova sau în afara României. 

„Să joc a fost surpriză pentru dumneavoastră, pentru mine nu a fost. M-am pregătit și am așteptat să intru din nou în poartă. Nu am plecat la Craiova, am rămas în București, m-am pregătit și am evoluat. Nu am făcut niciun bagaj.

A fost o perioadă dificilă din viața mea, am trecut repede peste ea. Trebuie să-mi fac treaba în continuare, cât mai bine de la meci la meci. Sunt obișnuit cu criticile, nu am ce să fac, trebuie să îmi văd de viața mea și timpul le va rezolva pe toate.

În momentul de față sunt la FCSB și voi apăra aici până când voi pleca. Îmi doresc să câștig trofee la echipa la care sunt. Dacă se va ivi un transfer afară, ar fi de bun augur.

Acestea sunt momente din viața unui portar, sunt normale, trebuie să trecem peste și să revenim mai puternici. Nu am dormit foarte bine, dar m-am odihnit. Am încercat să iau lucrurile bune din această perioadă. Familia mea este alături de mine mereu, cu ei am trecut peste orice problemă”, a răspuns portarul, la Look Sport. 

Citește mai multe știri despre FCSB - Gaz Metan:

Motivul surprinzător pentru care Octavian Popescu a prins încredere: „Am stat stresat săptămânile astea”

Lui Florin Tănase îi e dor de Toni Petrea: „Anul trecut aveam ocazii. Acum e îngrijorător!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
aberescu
aberescu  •  09 August 2021, 15:05

Ce fațetă de prost are!!!

bodystyle74
bodystyle74  •  09 August 2021, 13:16

Acum o saptamana Gigi zicea ca exista o oferta de 1,5 mil pt el iar asta a fost motivul pt care nu l-a mai lasat la Craiova. Daca exista de ce nu il da acum ?

tristan
tristan  •  09 August 2021, 11:08
Postat de 7manuel pe 09 August 2021, 09:27

Asa spuneau unii prostalai si despre Tataruseanu. Iar ala a jucat 4 ani titular la echipe de liga I din Italia si Franta. Acum, e adevarat, e rezerva, dar unde? La o echipa din primele 10 din lume - AC Milan -, cu un salariu impresionat. O sa-l vezi si pe Vlad peste 2-3 ani jucand la un nivel mult, mult superior.

pariu ca n o sa l vezi.?..ar trebui sa te gandesti ca e un portar "umflat " de presa sau de unii specialisti......multa vreme i s-a gasit scuza ca nu are suficiente meciuri in picioare si de aia mai greseste...dar i-a papat 2 calificari in cupele europen FCSB ului si un titlu...si abia apara de 2-3 ani:)..sa vezi cate o sa mai "pape" de acuma incolo daca ramne in poarta...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează