FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-1

FCSB - Gaz Metan 2-1 » Octavian Popescu aduce victoria gazdelor, după o acțiune individuală sclipitoare! Clasamentul actualizat

FCSB - Gaz Metan Mediaș +20   FOTO
FCSB - Gaz Metan Mediaș

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 00:06 / Actualizat luni, 09 august 2021 00:29

FCSB a câștigat cu emoții cu Gaz Metan Mediaș, pe Arena Națională, scor 2-1, în fața a doar 2345 de spectatori. 

Gazdele au început meciul mai bine și au trecut pe lângă gol după doar 6 minute, prin atacantul Ivan Mamut. Croatul a reluat cu capul centrarea lui Ovidiu Popescu, dar Vâlceanu a respins in extremis. Peste alte 6 minute, FCSB a deschis scorul, grație unui penalty transformat de Florin Tănase. Andrei Cordea a obținut lovitura de pedeapsă, după ce a fost faultat de portarul Octavian Vâlceanu.

Andrei Cordea a trecut la un pas de a majora avantajul echipei sale în minutul 18, când a șutat puțin pe lângă poartă din afara careului mare, iar ocaziile ratate i-au costat scump pe roș-albaștri. În minutul 24, stoperul Patricio Matricardi a egalat pentru medieșeni, la capătul unui corner executat de Ronaldo Deaconu. Matricardi a profitat de devierea atacantului Christian Idrobiso și de marcajul defectuos făcut de croatul Mamut, aflat la debutul la FCSB. 

+16 FOTO

Aproape de gol a fost și Paulo Vinicius, celălalt debutant de la FCSB. În minutul 30, experimentatul fundaș brazilian a reluat cu capul, după un corner, dar mingea a trecut puțin peste bara transversală. Apoi Florin Tănase a ratat cea mai mare ocazie a meciului, zguduind bara transversală cu un șut de la distanță, din lovitură liberă (minutul 36).

Și Andrei Vlad a avut de furcă cu oponenții, iar în minutul 39 a intervenit excelent la un șut de la depărtare expediat de Iancu.

Golul lui Octavian Popescu, izbăvitor pentru FCSB 

Introdus la pauză pe teren, Valentin Crețu a fost aproape de gol în minutul 72. Fundașul lateral a înaintat curajos cu mingea la picior și a șutat de la distanță, mingea fiind respinsă de Vâlceanu în corner. 

La 3 minute după, FCSB a mai avut două ocazii importante, prin Paulo Vinicius și Ovidiu Popescu, dar execuțiile acestora au fost imprecise.

O altă șansă mare de gol i-a aparținut lui Ianis Stoica, în minutul 78. Tânărul atacant, lăsat singur cu portarul de pasa lui Octavian Popescu, a fost blocat în drumul spre gol de Vâlceanu.

În minutul 79 a venit golul izbăvitor pentru FCSB. Octavian Popescu, aflat de doar 7 minute pe teren, i-a adus victoria echipei gazdă după ce a înșirat mai mulți adversari și a finalizatcu un șut plasat de la aproximativ 19 metri de poartă, care l-a prins pe picior greșit pe Vâlceanu.

Ianis Stoica putea face 3-1 în minutul 89, dar a ratat singur cu portarul. Atacantul lui FCSB, plecat dintr-o poziție neregulamentară, l-a depășit elegant pe Yuri, dar execuția sa nu a prins cadrul porții. La doar două minute distanță, a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă. 

Cu punctele obținute astăzi FCSB urcă pe locul 4, cu 8 puncte din 12 posibile. În schimb, Gazul cade pe 11, având 4 puncte.

FCSB - Gaz Metan 2-1

FCSB - Gaz Metan 2-1, echipe de start

FCSB: A. Vlad - Haruț, Al. Crețu, Vinicius, S. Șerban - Moruțan, Ov. Popescu, Fl. Tănase - A. Cordea, I. Mamut, Fl. Coman 
Rezerve: Târnovanu - V. Crețu, Oc. Popescu, I. Stoica, A. Burlacu, Perianu, Oaidă, Olaru, Radunovic 
Antrenor: Dinu Todoran

  • Andrei Vlad a revenit ca titular în poarta celor de la FCSB după ce etapa trecută, la UTA - FCSB 1-1, a fost preferat Cătălin Straton. Astăzi, Straton nu a prins nici banca de rezerve, fiind accidentat, din informațiile GSP.ro.
  • Fundașul central Vinicius și atacantul Ivan Mamut au debutat pentru FCSB, ca titulari. Andrei Burlacu, celălalt fotbalist adus de la CSU Craiova, a rămas pe banca de rezerve.

Gaz Metan: Vâlceanu - R. Romeo, Matricardi, I. Filip, Velisar - De Moura, P. Pancu - Chamed, R. Deaconu, Grădinaru - Irobiso 
Rezerve: Buzbuchi - Trif, Horj, Izata, Yuri, Smola, Gaspar, Sg. Ciocan, Sarr 
Antrenor: Mihai Teja

Stadion: Arena Națională, București 
Arbitru: Horia Mladinovici / A1: Daniel Mitruți, A2: Cosmin Vatamanu

Citește și alte știri despre FCSB - Gaz Metan: 

„Ultrasul” Claudiu Răducanu s-a dus peste Todoran » Ce au cerut fanii celor de la FCSB

FRF, somată să-l oprească pe Gigi Becali: „Să se prevadă despăgubiri dacă antrenorul nu e lăsat să aibă mână liberă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (357)
ripensistu
ripensistu  •  09 August 2021, 17:39

Ii mai faceti multa propaganda de tip bolsevic acestui cocalar de la cea mai cocalara echipa din Romania condusa de un puscarias notoriu?

10156661614577582
Mircea Rusu  •  09 August 2021, 16:23
Postat de orlick pe 09 August 2021, 10:53

De ce nu publicați statisticile (posesie, șuturi, indici instat)? Pentru ca ar contrazice afirmațiile voastre ca Steaua a câștigat chinuit?

ce statistici vrei cand fcsb e singura pe teren???

73696c76696f
73696c76696f  •  09 August 2021, 11:31
Postat de catalin_cj pe 09 August 2021, 08:47

Apropo de orbirea asistentului: "Atacantul lui FCSB, plecat dintr-o poziție neregulamentară, l-a depășit elegant pe Yuri, dar execuția sa nu a prins cadrul porții"

Unde e offside? Chiar il compari cu cel de la golul lui Petrila? :))))) Poftim: ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (357)
Comentează