FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Ultrasul” Claudiu Răducanu s-a dus peste Todoran » Ce au cerut fanii celor de la FCSB

FOTO: Captură @Pro TV
FOTO: Captură @Pro TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 23:01 / Actualizat sambata, 07 august 2021 23:16

Ultrașii celor de la FCSB au fost în cantonamentul echipei din Berceni, pentru a-și motiva favoriții înaintea partidelor cu Gaz Metan Mediaș și Rapid. 

  • FCSB - Gaz Metan Mediaș se joacă duminică, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro

Întâlnirile dintre fani și jucători nu sunt o noutate la FCSB. Surprinzătoare a fost însă apariția lui Claudiu Răducanu (44 de ani), fostul atacant al formației lui Gigi Becali. Acesta a mers la baza de pregătire din Berceni și a stat alături de Gheorghe Mustață, liderul galeriei. Nu a dorit să iasă în evidență. La insistențele reporterilor, a spus doar că speră ca FCSB să ia campionatul. 

Claudiu Răducanu, în cantonamentul celor de la FCSB

Mai vocal decât Răducanu a fost Gheorghe Mustață: „Trebuia să le arătăm ce înseamnă să fii campion. Să înțeleagă ce înseamnă să îmbraci tricoul Stelei! Ni s-a spus că o să ne demonstreze de acum încolo atitudine și sperăm să fie ok. Noi facem spectacol, iar ei trebuie să ne arate că merită asta”.

VIDEO Dinu Todoran, pus pe glume înainte de FCSB - Gaz Metan 

Citește și alte știri despre FCSB: 

FRF, somată să-l oprească pe Gigi Becali: „Să se prevadă despăgubiri dacă antrenorul nu e lăsat să aibă mână liberă”

N-a picat definitiv » În ce condiții s-ar mai putea face transferul lui Moruțan la Galatasaray: „Dacă turcii vor reuși, e posibil să ajungă la Istanbul de acum”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
paolo12
paolo12  •  08 August 2021, 15:37
Postat de duster4 pe 08 August 2021, 15:34

Si din alea ai facut? Esti uns cu toate alifiile, dumitre.

Doar stii despre cine e vorba!

duster4
duster4  •  08 August 2021, 15:34
Postat de paolo12 pe 08 August 2021, 15:24

Mai vine in galerie ala condammat definitiv pentru trafic de droguri?

Si din alea ai facut? Esti uns cu toate alifiile, dumitre.

talpaiadului
talpaiadului  •  08 August 2021, 15:31
Postat de magic4ever pe 08 August 2021, 06:49

Raducanu a jucat la Steaua, nu la Fcsb...Alibec are 5 clase peste Raducanu la orice ora....

Ai partial dreptate, eu imi aduceam aminte ca a jucat pentru FCSB, dar el a jucat acolo intre 1999-2003, deci practic la FC Nimeni. Oricicum, el l-a prins pe Becali acolo si se pare ca a fost dragoste la prima vedere :). In ceea ce priveste "Alibec are 5 clase peste Raducanu" asta e total fals dupa parerea mea si uite de ce: ambii au reusit ceva la o singura echipa, unul la unul la Astra, celalt la FC Nimeni, iar in rest au fost mai mult spectatori. Totusi, pentru Astra, Alibec a inscris 52 de goluri in 119 partide, deci 1 gol la 2,28 meciuri, pe cand Raducanu la FC Nimeni a inscris 58 de goluri in 92 de partide, deci 1 gol la 1,58 meciuri, e diferenta mare, retine, comparam atacanti aici, nu ma intereseaza ca tie iti place cum dribleaza Alibec sau cum da el din maini, atacantul se judeca dupa goluri. Hai sa ne uitam si in strainate, Claudiu Raducanu a jucat 11 meciuri pentru Espanyol si a inscris 3 goluri in prima liga din Spania, Alibec in 15 meciuri pentru Kayserispor a inscris doar doua goluri, care sunt de altfel singurele lui goluri inscrise pentru o echipa din afara Romaniei, cu toate ca a mai jucat si la Mechelen si Bologna. Raman la parerea ca Alibec e sub Claudiu Raducanu ca atacant.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează