FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

FCSB - GAZ METAN. Se confirmă de ce a fost scos Ioan Hora în afara lotului

Ioan Hora (negru), în Gaz Metan - CFR Cluj
Ioan Hora (negru), în Gaz Metan - CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 21 iunie 2020 20:54 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 21:02

Președintele lui Gaz Metan Mediaș, Ioan Mărginean, a vorbit în această seară despre problemele pe care le întâmpină clubul ardelean.

 Totodată, a confirmat GSP.RO vizavi de lăsarea în afara lotului pentru partida cu FCSB a lui Ioan Hora. 

Ioan Mărginean, președinte Gaz Metan: „Hora a refuzat să semneze”

  • „Din punctul meu de vedere, FCSB rămâne FCSB, respectăm echipa asta, noi trebuie să facem un efort mai mare decât ne oferă pregătirea. Noi trebuie să urmăm calea cea dreaptă, am început o nouă eră, era Dusan Uhrin" 
  • „Problema noastră este de acum, sunt jucători la final de contract, nu ne mai putem permite să avem contractele pe care le-am avut până acum. Nu avem niciun contract de sponsorizare la această oră, toată lumea ne-a amânat până ce vom ieși din pandemie, la un grup non-profit nu poți să fugi la patron, cum au alții patroni sau primari"
  • „Eu am luat clubul din Divizia B în 2016, clubul este în cel mai bun exercițiu financiar din istoria sa, are de încasat peste 2 milioane de euro de la drepturi tv și sponsori"
  • „Cu Hora este o problemă organizatorică, toți jucătorii și antrenorii trebuie să semneze un protocol pe care ni l-a trimit FRF, referitor la COVID-19. Iar Hora a refuzat să semneze, eu nu știu de ce, trebuie să-l întrebați pe el, de aceea nu a făcut deplasarea nici la Astra, nici acum. Am vorbit și cu impresarul lui, domnul Bogdan Apostu, care m-a tratat foarte dur, deși nu meritam asemenea vorbe, dar la fotbal se iartă. Eu colaborez foarte bine cu toată lumea, dacă un grup a semnat, nu putem să facem program separat pentru un singur om"
  • „La această oră Sergiu Buș și-a prelungit contractul până la final de campionat, Moura la fel. Încercăm să vorbim cu fiecare, fiecare are planuri, cu unii nu mai vrem să prelungim pentru că sunt sumele prea mari și nu ne mai putem permite. Trebuie să analizăm foarte bine, dar din punctul meu de vedere, interesul era al jucătorilor, să-i vadă antrenorul și în aceste meciuri să demonstreze și să ne oblige să continuăm"

Vezi AICI toate detaliile din partida FCSB - Gaz Metan Mediaș!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  21 Iunie 2020, 22:18

nu-ti bate joc de ei..daca nu vor , nu vor, asta e.,.. treaba lor, vin altii

Vezi toate comentariile (1)
Comentează