FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

FCSB - GAZ METAN // De ce se teme Edi Iordănescu înaintea duelului de pe Arena Națională: „Nu trebuie să cădem în greșeala asta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 19:28

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, se teme de meciul pe care îl va juca joi în compania celor de la FCSB.

  • FCSB - Gaz Metan e ultimul meci al etapei cu numărul 19, joi, de la ora 20:30. Va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

În tur, Gaz Metan i-a administrat o înfrângere umilitoare lui FCSB, scor 4-0, într-o partidă în care bucureștenii nu au reușit să trimită vreun șut pe spațiul porții lui Pleșca. 

„E foarte pe final de sezon să joci trei jocuri în şapte zile, dar asta e, trebuie să ne adaptăm. Clar că sunt marii favoriţi, fără doar şi poate, nu trebuie să cădem în greşeala de a face paralele cu meciul din tur, datele problemei au fost altele atunci. Joacă pe teren propriu, au probabil şi dorinţă foarte mare să răzbune rezultatul din tur.

Al treilea joc în săptămâna asta, FCSB-ul a jucat doar două. Nu mai vorbesc ce am spus şi la conferinţa de aseară, am avut ghinionul să prindem două deplasări în aceste trei jocuri”, a declarat Ediordănescu într-o conferinţă de presă.

Vezi și: 

AIURITOR! La două zile după ce îl numea „nr. 1”, Gigi Becali îl repede pe Iulian Cristea: „N-am ce să-i fac, nu stau în el” + laude pentru Florinel Coman

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează