FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

FCSB - GAZ METAN // Valentin Crețu, fotbalistul care l-a „aruncat” pe Cristi Manea pe bancă: „Mai am un singur vis”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 12:06

Valentin Crețu, 30 de ani, fundașul dreapta al lui FCSB, a participat la conferința de presă susținută de roș-albaștri în perspectiva partidei cu Gaz Metan Mediaș de vineri. 

  • FCSB - Gaz Metan Mediaș se joacă vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Adus la FCSB în vara lui 2019, Valentin Crețu a avut evoluții consistente, luându-i fața în primul „11” internaționalului Cristi Manea. Acum, Crețu spune că e pregătit să facă pasul spre prima reprezentativă.  

„Nu sunt foarte mândru când sunt criticat, dar zic că am avut evoluții bune la FCSB. Vreau să arăt acest lucru în următoarele meciuri. Concurența aduce valoare, suntem de aceeași valoare (n.r - despre lupta pentru post cu Cristi Manea).  

Aș vrea să debutez la națională. Îi las pe cei care sunt acolo să decidă. Eu trebuie să mă pregătesc, să am evoluții bune. Cred că era bine să fiu convocat pentru meciurile cu Suedia și Spania. Era bine să fiu și pe acolo având în vedere evoluțiile mele.

Viața mea s-a schimbat în bine de când sunt la FCSB. Mai am un singur vis, să ajung la echipa națională. Pentru asta m-am apucat de fotbal”, a declarat Crețu, în timpul conferinței de presă de azi. 

15 meciuria bifat Valenti Crețu în tricoul celor de la FCSB. A reușit o pasă de gol

550.000 de euroe cota de piață a lui Valentin Crețu, conform Transfermarkt

Vezi și: 

FCSB - GAZ METAN // Bogdan Vintilă a reacționat după decizia drastică luată de Becali: „Așa, și? Poate fi adevărată sau nu” 

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
100002473541087
Danut Ognean  •  05 Decembrie 2019, 16:59

cr sa faci la nationala cretule ?sa cari bagajele poate

sasesase
sasesase  •  05 Decembrie 2019, 15:57

Visele nu le ia nimeni Cretule! Ce sa faci tu acolo sus? Manea este peste tine iar Mogoș îți dă clasă. Tu ești bun aici jos in Liga Mămăligă. Și tu și Panțâru ăla. Și ești cam bătrâior...așa că Nistor și Budescu. Deci cam faceți uita ta națională

Vezi toate comentariile (2)
Comentează