FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a anunțat când se va întoarce MM Stoica la FCSB: „E enciclopedie. Să înțeleagă că trebuie să execute ordinele”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 octombrie 2019 12:28

Gigi Becali a anunțat că se consultă în continuare cu Mihai Stoica, deși acesta acesta și-a dat demisia de la club și în locul lui a fost numit Narcis Răducan. Patronul FCSB susține însă că nu-l va reangaja prea curând pe MM.

„Mihai Stoica se va întoarce la FCSB doar dacă vrea el. Eu cu Mihai suntem prieteni. Și acum mă mai consult cu el. E un fel de enciclopedie a tot ce înseamnă jucători. De exemplu, i-am întrebat pe Duckadam și Narcis despre portarul Tîrnovan de la Iași și nu știau. L-am întrebat și pe Teja și mi-a spus să iau portarul și un puști de 17 ani de la Iași. Apoi l-am sunat pe MM și l-am întrebat dacă-l știe pe Tîrnovan. A început să-mi spună tot despre el. 

Un om de-ăsta nu-l lași. Chiar dacă a plecat, eu nu sunt supărat pe el. Eu acum nu-l mai chem niciodată înapoi că a părăsit corabia la greu, dar ca prieten nu pot să-l las șomer. Îi dau și calde, îi dau și reci. Îl mai las să-l perpelesc puțin”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Eu angajez ce oameni vreau. Dacă ei nu vor să lucreze împreună, atunci să se ducă acasă. Dacă vine MM sau altcineva la FCSB, trebuie să înțeleagă că trebuie să execute ordinele mele”
-Gigi Becali

Vezi și:

FCSB // Gigi Becali rezolvă nemulțumirea lui Adi Popa: „I-am zis lui Bogdan Vintilă să dea de pământ cu el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
romeverest
romeverest  •  22 Octombrie 2019, 15:07

Este clar.....MM nu poate fi decat umplutura la Fcsb, iar daca revine inseamna ca Becali nu vrea sa-l lase somer, nu ca ar avea mare nevoie de el !! Oare cum se simte MM cand aude aceste declaratii ale ciobanului fardat ??

138672209828437
Gelu Oanca  •  22 Octombrie 2019, 14:21

Becali 80% este satana ,si restul om.

pote
pote  •  22 Octombrie 2019, 13:52

becali isi bate joc de ideea de antrenor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close