FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a anunțat fundașul din Liga 1 pe care-l vrea: Andrei Chindriș! Ce problemă are patronul FCSB: „Asta mi s-a spus”

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 13:50

FCSB - CRAIOVA // Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că este în căutarea unui fundaș central. Fotbalistul dorit este Andrei Chindriș, 20 de ani, de la FC Botoșani. 

Deși Andrei Miron, celălalt fundaș de la FC Botoșani, declara după victoria cu Dinamo că ar merge la FCSB (Detalii AICI), Gigi Becali spune că este interesat de Andrei Chindriș, dar Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, nu vrea să-l vândă în această iarnă. 

„Nu înțeleg ce tot se vorbește de Miron la FCSB! Eu nu l-am auzit pe Vintilă vreodată să spună că-l vrea pe acest jucător. Știți foarte bine că mie îmi place Chindriș. Pe el îl doresc de la Botoșani, dar Valeriu Iftime mi-a spus că nu mi-l dă în iarna asta. Mi-a spus că din vara anului viitor putem discuta. 

O vrea Miron să vină la noi, dar asta este cu totul o altă poveste. Eu nu spun că nu e fundaș bun. Dar nu am auzit pe nimeni din club să îmi spună ceva despre Miron. În iarnă o să ne gândim foarte bine ce întăriri facem la echipă”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport. 

Chindriș e la FC Botoșani din ianuarie 2017, dar mai fost împrumutat la Academica Clinceni și Știința Miroslava. În acest sezon a bifat 18 meciuri. În acest an, Chindriș e bifat și primele două meciuri în naționala sub 21 de ani României.

FCSB // Gigi Becali a anunțat fundașul din Liga 1 pe care-l vrea: Andrei Chindriș! Ce problemă are patronul FCSB: „Asta mi s-a spus”

650.000 de euroeste cota lui Chinrdiș, potrivit transfermarkt

Match preview FCSB - Craiova

Citește și: 

Vintilă, colaborare pe viață cu Becali : „Nu-l dau niciodată afară pe Bogdan Vintilă! Vreau să vină și la înmormântarea mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
andrei.f
andrei.f  •  22 Decembrie 2019, 16:24

Un atacant dinamovist, acum cateva zile, i-a bagat mingea printre urechi lui chindris, asta nu e de fcsb!

emil1986
emil1986  •  22 Decembrie 2019, 15:50
Postat de gicahaiosul pe 22 Decembrie 2019, 15:32

Cum spuneam, idi otii gigisti sunt prezenți! Opa, opa, la....!

Cum spuneam, cre_t_i_nii site-lui intra pe toate articole care au legatura cu Steaua sau Gigi Becali, jignesc, injura, apoi li se raspunde la acelasi mod si tot ei fac figuri. Tipic persoanelor cu caraterul mic, mic de tot!

gicahaiosul
gicahaiosul  •  22 Decembrie 2019, 15:32
Postat de emil1986 pe 22 Decembrie 2019, 15:28

Iar tu l-ai inhalat ca de obicei. :)))

Cum spuneam, idi otii gigisti sunt prezenți! Opa, opa, la....!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează