FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a numit cei doi fotbaliști care nu au semnat înjumătățirile și a transmis un nou mesaj de adio fotbal: „De mine să uitați!”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 20:10

Fundașul grec Aristidis Soiledis (29 de ani) și fundașul sârb Bogdan Planic (28 de ani) sunt singurii jucători de la FCSB care nu au semnat noile înțelegeri care prevăd înjumătățirea salariilor pe timpul pandemiei de coronavirus.

„Au semnat toți în afară de Soiledis și de Planic, care nu este în București. În rest, toată lumea. Mai sunt ăia 5, pe care oricum îi bag în șomaj tehnic, Bălgrădean, Gnohere, Adi Popa, Momcilovic și cu Alexandru Stan. Dacă nu sunt bani să dai, de unde să dai? Ce dacă au trecut două săptămâni?!”, a declarat Becali la TV Digi Sport. 

Becali amenință din nou cu ieșirea din fotbal

„Situația nu e instabilă în acest moment, este 0. Nu comparați situația mea financiară cu cea a Stelei. E sub minus, e îngropată. Eu nu sunt dispus să dau banii mei la fotbal. FCSB are datorie la mine 5-6 milioane de euro. Dacă nu se reglementează situația până în septembrie, fac curățenie. Vând Man, Tănase, Coman, Moruțan. De mine să uitați. La revedere, ce, am băut gaz să pierd banii?”, a comentat patronul celor de la FCSB.

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Surpriză în contracte! Clauza trecută de Gigi Becali în noile acorduri cu salarii înjumătățite

FCSB. Gigi Becali pregătește reluarea antrenamentelor: „Clinica mea face deja teste pentru coronavirus. Am vorbit cu băieții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
firaldo
firaldo  •  31 Martie 2020, 13:08
Postat de florar pe 31 Martie 2020, 11:20

Habarnistule!!!!Iti spun din comunicat oficial ca in Romania deocamdata se produc doar primele doua straturi iar al 3 se importa deocamdata....Deci nicaieri in tara nu sunt tot ce este necesar dar se complecteaza cu importuri...

Ba tu esti prost?Adică eu spun ca alea de bumbac nu sunt bune si tu ma numești habarnist,dar tot ce spun eu spui si tu :))))))))))))))))) te doare mintea...

207979096630676
Popirlan Ionel  •  31 Martie 2020, 11:27

hales bules,ciobane.kaput.mai ai vreo 20 de *** de vanzare,dar ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  31 Martie 2020, 11:20
Postat de pe 31 Martie 2020, 10:36

Măștile din bumbac sunt egal cu zero.Mastile medicale au trei straturi. Doua straturi sunt confectionate din material netesut, o panza din polipropilena rezistenta la bacterii si un strat, cel din mijloc, confectionat din material filtrant. Acest material netesut este produs prin presare unde fibrele sunt lipite in mod neregulat. Prin modalitatea de prelucrare a acestui material netesut se realizeaza o capacitate corespunzatoare de filtrare a aerului. Mastile fabricate din materiale textile care au fost realizate prin procedeul de tesere sau tricotare prezinta o retea de fibre prea larga iar spatiul existent intre acestea permite trecerea microorganismelor.

Habarnistule!!!!Iti spun din comunicat oficial ca in Romania deocamdata se produc doar primele doua straturi iar al 3 se importa deocamdata....Deci nicaieri in tara nu sunt tot ce este necesar dar se complecteaza cu importuri...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează