FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a sunat în direct la TV pentru a-i face o ofertă aiuritoare lui Grigore Cartianu: „Vino mâine să facem actele! Îți dau gratis totul, să faci ce vrei” + „E la mintea cocoșului”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 11:40

Gigi Becali, patronul FCSB, a sunat în direct la TV pentru a-i propune jurnalistului Grigore Cartianu să se ocupe de departamentul de marketing al echipei roș-albastre. 

Deranjat de faptul că Grigore Cartianu a criticat strategia de marketing a celor de la FCSB și faptul că suferă la acest capitol, Becali a intervenit în direct la Pro X și i-a propus jurnalistului să se ocupe de acest departament și să ia el toate câștigurile. 

Gigi Becali:  Vreau să vă fac un cadou. Pentru că nu mă pricep așa bine la afaceri îi dau gratuit, pe cuvânt de onoare, tot marketingul lui Cartianu. Îi dau dreptul să vândă tricouri cu FCSB, să facă ce vrea. Să facă 6-10 milioane de euro pe an. E cadou. Vino să semnăm actele. 
Grigore Cartianu: Nu spuneți de două ori pentru că vin!  

Gigi Becali: Da!
Grigore Cartianu: O să am buget mai mare decât aveți dumneavoastră la echipă.

Gigi Becali: Eu nu glumesc. Să nu o luăm în râs. Spuneți că eu nu valorific asta. De ce să nu valorifice altcineva? Eu nu vreau. Decât să primesc un procent din ceva mic, mai bine nu primesc deloc. 
Grigore Cartianu: E la mintea cocoșului că va genera bani. Nu are cum să nu aducă bani mulți.

Gigi Becali: Domnule Cartianu, îți dau gratis.
Grigore Cartianu: Mergem la notariat.

Gigi Becali: Vino mâine și facem actele. Sună-l pe Vali Argăseală. Uite, fac o declarație publică. Eu, Gigi Becali, îi cesionez lui Cartianu dreptul de a vinde tricouri cu FCSB. E legal și când spun public. 
Grigore Cartianu: Nu, trebuie mers la notariat. Dumneavostră de ce nu v-ați adresat unei firme puternice de marketing?  

Gigi Becali: Am zis să vă pun la punct, dar cu dragoste. Eu am făcut marketing, dar pierdeam 10.000 de euro pe lună. Organizasem tot, aveam magazine mobile. După vreo doi ani am zis să opresc asta. A venit Argăseală la mine și a zis că trebuie să mai plătesc ceva. Am zis «Bă, ești nebun? Păi, de ce să dau bani? Oprește tot!». Eu nu fac activități unde pierd bani. În România nu e așa ușor, nu e ca în Spania unde se cumpără tricouri cu Messi și Ronaldo. Vino să te convingi, dacă vrei. Eu nu știu ce prețuri sunt acum, nu mă pricep. Eu fac ce spun. Nu vorbesc aiurea.  Dacă într-o săptămână nu vine Cartianu, dau marketingul altei persoane. Oricărei persoane care vine la mine.  


Grigore Cartianu: Eu știu ce pot să fac. Iau departamentul și mă duc la o firmă de marketing, care a făcut campanii mari, și facem împreună totul. Alții fac bani și cu un brand mai mic ca Steaua. Dar am o întrebare. Când ați avut acest departament, s-a ocupat o firmă sau cineva din club? 

Gigi Becali: Prima dată am făcut eu. După aceea am externalizat. Și nu am câștigat niciun ban. În plus, când se ocupa o firmă, aveam și niște condiții dure în contract. Mai pierdeam și acolo bani. 
Grigore Cartianu: Vă garantez că mă bag la povestea asta. Cesionați pe 3 ani? Un an e puțin pentru a face bani.  
Gigi Becali: Da, tată! Pe 3 ani. 
 

Grigore Cartianu: Ce procent doriți din profit? 
Gigi Becali: Zero! Niciun procent.  

Grigore Cartianu: E bine 10%?  
Gigi Becali: Nu vreau nimic! 

Match preview FCSB - U Craiova

Vezi și:

SONDAJ EXCLUSIV GSP //VIDEO FCSB are cei mai mulți suporteri! Gică Hagi e cel mai apreciat om din sport

EXCLUSIV Gigi Becali nu i-a dat încă niciun ban lui Ionuţ Popa: „Până acum, totul a rămas la stadiul de promisiuni” » Reacția patronului de la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
tricisport
tricisport  •  22 Decembrie 2019, 03:47

FCSB nu e brand, Steaua e brand, Iar gigi S T I E asta. Restul e cancan.

florinviorel
florinviorel  •  20 Decembrie 2019, 19:55
Postat de adriann_ pe 19 Decembrie 2019, 08:57

Prostea, nu te mai auto-umili in halul asta. Cum sa fie absurd ca instanta sa constate ca simplul act de prelungire a insolventei permitea IN MOD CERT, INDUBITABIL Rapidului sa achite o parte din datorii pentru ca avea de obtinut venituri sigure de la LPF ca urmare a participarii in liga 1? EXACT ASTA INSEAMNA INSOLVENTA MA PROSTEA, protejarea unei societati comerciale pentru ca aceasta sa poata genera venituri cu care sa achite datoriile. Normal ca pentru un becalist ca tine asa ceva e de neinteles, dupa minta ta trebuia judecatorul sa ceara Rapidului a aduca banii in punga :))). Stai jos, nota 1.

Hotarat lucru esti facut gramada. Esti atat de limitat intelectual si aici nu este vina parintilor, cum ar fi pentru educatia infecta pe care demostrezi ca ai primit-o si evident beneficiind de prezumtia faptului ca nu ai fost conceput la betie, ci pur si simplu asa a fost sa fie, adica sa ai nesansa sa te nasti in conditia de prost. Nu numai ca nu intelegi nuante ale unor situatii, ca habar nu ai care sunt prevederile legale care reglementeza o speta ca cea in discutie, ca nu intelegi ce inseamna insolventa, dar te si fudulesti cu prostia ta groteasca. Ba, fa un efort (speram sa nu-ti plesneasca capul) si citeste legislatie. Ba, Rapidul trebuia sa faca dovada unor resurse sigure si certe. Ce spui tu reprezinta o finantare probabila, conditionata. Ba, inteligentule, nu observi diferenta? Venitul de care vorbesti nu era CERT sau INDUBITABIL. Era un venit conditionat de participare in Liga I. In pluis, daca televiziunile intrau si ele in insolventa si un plateau la timp? Poate asa intelegi diferenta, "inteligentule"! Rapidul trebuia sa vina cu garantii bancare sau similare , care puteau fi executate la termenele stabilte legal si nu doar atunci cand s-ar fi efectuat eventualele plati de catre televiziuni. Nu-i dupa mintea mea (eu macar am) e dupa lege. Ce treaba am eu cu Becali? Numai unul cu fara minte poate sa spuna ca sunt becalist. *** carte si la invatarea bunei purtari.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  19 Decembrie 2019, 08:57

Prostea, nu te mai auto-umili in halul asta. Cum sa fie absurd ca instanta sa constate ca simplul act de prelungire a insolventei permitea IN MOD CERT, INDUBITABIL Rapidului sa achite o parte din datorii pentru ca avea de obtinut venituri sigure de la LPF ca urmare a participarii in liga 1? EXACT ASTA INSEAMNA INSOLVENTA MA PROSTEA, protejarea unei societati comerciale pentru ca aceasta sa poata genera venituri cu care sa achite datoriile. Normal ca pentru un becalist ca tine asa ceva e de neinteles, dupa minta ta trebuia judecatorul sa ceara Rapidului a aduca banii in punga :))). Stai jos, nota 1.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează