FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 4-1

FCSB. Gigi Becali a surprins după victoria contra Craiovei! Ce a spus despre Andrei Vlad: „El e bun la antrenamente”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 07:51

FCSB a învins-o clar pe Craiova, 4-1, și a revenit pe locul 2 în Liga 1. După meci, Gigi Becali a surprins pe toată lumea. 

Patronul FCSB a analizat prestația jucătorilor săi și a surprins prin faptul că nu l-a criticat pe portarul Andrei Vlad (20 de ani) pentru intervenția slabă la golul marcat de Cristi Bărbuț, cu un șut la colțul scrut, în minutul 45. 

„Încep să cred ce-mi spuneau, că s-a făcut pregătirea pentru ca jucătorii să fie în formă maximă în play-off. Andrei Vlad nu putea să aibă reacție, nu putea să prindă mingea la golul primit. Eu zic că acolo e vina lui Ionuț Panțîru. Asta e părerea mea. Poate are și Vlad o mică vină, totuși. 

El e bun la antrenamente, Dar trebuie să prindă încredere. O să prindă, dacă va apăra două-trei meciuri”, a declarat după meci Gigi Becali la TV Digi Sport.

4 a fost notaluată de Andrei Vlad în Gazeta Sporturilor după FCSB - Craiova 4-1

Andrei Vlad este în acest moment titularul postului de portar la FCSB, după ce Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj și a fost exclus din lot. Rezerva lui Vlad e Toma Niga (22 de ani), portar fără niciun meci oficial la FCSB.

Citește și: 

Gigi Becali, entuziasmat: „Am jucat în stil de mare echipă” » A făcut în direct la TV calculele la titlu + supărat pe Ionuț Vînă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
corsair83
corsair83  •  09 Martie 2020, 11:20

Exact pregatirea s-a facut pentru forma maxima in playoff.....dar ar trebui si meciuri numai cu Craiova ca de acolo vin goluri multe si puncte pe banda rulanta

hhannibal
hhannibal  •  09 Martie 2020, 11:19

A fost golul lui Vlad, trebuia sa acopere mai bine coltul scurt!

520143398153430
Pavel Radu  •  09 Martie 2020, 08:54

Nea Jiji, mai acum cateva zile ziceai ca o perioadă" dispari" de la TV.Te-ai răzgândit ca deobicei, nu ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează