FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali: „A venit oferta pentru Bogdan Planic. Îl dau pe banii ăștia”. Clauza secretă care ar face posibil transferul

Planic este dorit de o formație din Rusia, potrivit lui Gigi Becali
Planic este dorit de o formație din Rusia, potrivit lui Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2020 11:29

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat că are o ofertă pentru Bogdan Planic (28, fundaș central).

Gigi Becali și Valeriu Iftime, dialog spumos în direct la TV: „Suntem posedați! Facem afaceri în Săptămâna Mare? Mi-ați dat ultimatum... Ce, trecem Prutul?!”

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că o echipă din Rusia dorește să-l achiziționeze pe sârb, iar Becali speră să obțină 500.000 de euro în schimbul jucătorului pe care l-a transferat în 2017 de la Vojvodina pentru 300.000€.

FCSB. Bogdan Planic, dorit de o echipă din Rusia

„Am ofertă pentru Planic din Rusia. Am cerut un milion de euro la început, dar n-au fost ei de acord. Însă fără 500.000 de euro nu-l dau! 

Ei voiau 350.000, dar nu discut sub 500.000. Pentru că vreau să dau 400.000 pe Chindriș și să rămân și eu cu o sută”, a precizat Becali, la Pro X.

CLAUZĂ. De ce Becali pretinde că îl vinde pe Planic, deși acordul cu sârbul expiră în iunie

De ce pretinde Becali că-l poate vinde pe Planic în vara asta, din moment ce jucătorul și agentul lui sunt convinși că se vor putea muta gratis oriunde în iulie? Contractul fotbalistului expiră la 30 iunie anul acesta, dar documentul conține o clauză pentru prelungirea colaborării pentru încă un an. 

Planic și impresarul Zvonko Milojkovici sunt convinși că ar câștiga un eventual proces la FIFA și ar demonta clauza, fiindcă federația internațională nu permite astfel de condiționări. Dacă fotbalistul și agentul acceptă transferul despre care vorbește Becali și renunță să mai deschidă un litigiu, Gigi ar încasa banii și Planic ar trece în Rusia. Dacă nu, ar urma un proces și stoperul ar forța plecarea ca jucător liber de contract.

FCSB. Bogdan Planic nu a acceptat înjumătățirea salariului

Gigi Becali a găsit înțelegere când a hotărât să micșoreze salariile la FCSB, aproape tot lotul a semnat noi acorduri în două, trei zile. Excepția care îl încurcă: Bogdan Planic

Apărătorul sârb a devenit adversarul patronului în contextul acesta în care FCSB taie cât poate din costurile pe care le suporta înainte să fie întrerupt fotbalul.

„I-am suspendat contractul, e în șomaj tehnic", anunța Becali în urmă cu o săptămână. Decizia aceasta e însă una temporară, doar pe durata stării de urgență. 

Când statul va anula starea de urgență, angajamentul lui Planic ar redeveni activ și jucătorul ar trebui să încaseze 15.000 de euro în fiecare lună - detalii, AICI.

91 de meciuria strâns Planic în tricoul FCSB, în toate competițiile. A marcat un gol și a dat trei pase decisive

VIDEO Actorul Marius Vizante despre conflictul FCSB - CSA Steaua

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB, prima reacție după ce americanii au anunțat transferul lui Florinel Coman: „Va fi greu fără el”

Impresarul lui Chindriș, variantă nouă în telenovela transferului la FCSB: „Asta a mai rămas de stabilit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
felix_grandet
felix_grandet  •  14 Aprilie 2020, 16:18

Vinde pe tata mare... Omul e disperat sa mai produca ceva. Da din gura toata ziua ca il da pe X, pe Y sau pe Z. Vise, Gigi! Faliment scrie pe tine!

albalbastru72
albalbastru72  •  14 Aprilie 2020, 14:16

Nu e nici o oferta din Rusia pentru Planici,el e ofertat de Craiova dar cum Becali are multa puscarie in cap,vrea sa ridice pretul.

ares.123
ares.123  •  14 Aprilie 2020, 14:12
Postat de ares321 pe 14 Aprilie 2020, 14:06

Care steaua prostule? fcsb toata ziua.

Ce ai facut ma, ai trecut la contul 101 ???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează