FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, despre șansele la titlu: „Acolo e momentul adevărului” + soluția din atac după plecarea lui Gnohere

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 22:50

FCSB. Cu o săptămână înainte de reluarea Ligii 1 și după două amicale consecutive pierdute de echipa lui Bogdan Vintilă, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, vorbește despre lupta pentru titlu și forma jucătorilor săi.

Gigi Becali e mulțumit de randamentul fizic al jucătorilor săi și spune că încleștarea cu CFR Cluj de duminica viitoare e decisivă în ceea ce privește șansele la titlu. 

Din ce am aflat, echipa stă destul de bine fizic, dar aștept să înceapă campionatul. E bine că începem acum, oricum erau multe necunoscute. Nu ați văzut că nu știam aproape nimic despre când începe fotbalul?”, a spus Becali, potrivit Fanatik

Gigi Becali: „Cu CFR Cluj vom vedea exact cum stăm”

„La meciul cu CFR Cluj vom vedea exact cum stăm. Acolo vedem dacă ne batem la titlu sau dacă am pierdut titlul. Dacă am profitat noi de pauza asta sau alții. Acolo e momentul adevărului. Băieții s-au antrenat bine, nu sunt probleme până acum din ce știu. La meciul cu CFR Cluj vedem dacă mai avem sau nu șanse la titlu. Acolo se va decide”

Gigi Becali: „Avem tripleta Man-Tănase-Coman”

Latifundiarul a răspuns și la întrebarea privind înlocuitorul lui Harlem Gnohere, atacantul care și-a reziliat contractul cu FCSB în urmă cu două zile.

Avem tripleta: Man, Tănase, Coman. O să vedeți… E și Adrian Petre, să vedem cum se pregătește, la ce formă va fi”, a afirmat Becali, potrivit sursei citate

Citește și alte știri despre FCSB:

„Tras de limbă” de față cu fanii, Gnohere a dat tot din casă » Man sau Coman? Florin sau Cristi Tănase? Rednic sau Reghecampf?

Prima reacție după FCSB-Clinceni: „Man, Tănase și Coman au creat mult pericol azi. Oaidă a alergat foarte mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
romeverest
romeverest  •  07 Iunie 2020, 18:13

Becali poate sta linistit !! Echipa este antrenata si se prezinta bine !! La numai o saptamana pana la reanceperea campionatului a fost invinsa in amicale de ultimele doua echipe din clasament !! Succes !!

1639048566335872
Nicu Morar  •  07 Iunie 2020, 10:56

CFR este cu o clasa peste *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Iunie 2020, 09:26

Sanse la titlu - sansa porcului de Ignat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează