FOTBAL  »  Superliga  »  TENSIUNI

FCSB // Gigi Becali, acuzat de președintele unei rivale din Liga 1: „Mi-a bulversat jucătorii, nu le mai stă mintea la fotbal”

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2019 09:09

FCSB // Ioan Mărginean, președintele Gazului, îl acuză pe Gigi Becali că prin ofertele pe care le face echipierilor medieșeni îi dă peste cap pe aceștia. 

Nici n-a venit perioada transferurilor că Gigi Becali a început să pronunțe nume de jucători pe care i-ar vrea din iarnă la FCSB!

Sergiu Buș, Boubacar Fofana sau Dumitru Cardoso sunt doar trei dintre țintele de mercato ale latifundiarului din Pipera. Dacă Buș și-a manifestat public dorința de a discuta cu Becali despre un posibil transfer la București, restul s-au plâns președintelui medieșean că ofertele le fac rău. 

Dezvăluirea a fost făcută de Ioan Mărginean, oficialul clubului de pe Târnava Mare. „Sunt un preşedinte necăjit, pentru că ofertele vin înainte să termin treaba. Băieților mei nu le mai stă mintea la fotbal! 

Se gândesc la oferte, la bani şi nu e corect să abordezi un jucător aflat sub contract. Am văzut doi, trei care au avut o formă foarte bună... Buş şi Cardoso au primit ofertele la televizor. Acum vin ofertele prin ziare... Credeţi-mă că jucătorii sunt bulversaţi!”, a spus Mărginean.

Președintele s-a referit în special la situația lui Fofana: „Am oameni care intră în ultimele şase luni de contract, cum e Boubacar Fofana. Eu nu o să îl forţez să semneze cu noi, dar el zice că se simte bine la Mediaş şi nu vrea să meargă la FCSB. Eu ce pot să fac decât să îl felicit şi să încerc să îl conving să prelungească cu noi”.

Însă jucătorul din Guineea este o țintă mai veche a steliștilor, de pe vremea când Mihai Teja plecase de la Mediaș și semnase cu FCSB, doar că nici atunci roș-albaștrii n-au putut să-l transfere.

„Sunt încă la Mediaș și mă gândesc să-mi fac cât mai bine treaba. Sunt trei părți implicate: eu, FCSB și clubul din Mediaș. Toate lucrurile vor fi reglate când toate cele trei părți vor fi mulțumite. E vorba despre cea mai mare echipă din România și din istoria fotbalului românesc. Ar fi cel mai important pas din cariera mea” - Boubacar Fofana, mijlocaș Gaz Metan

600.000 de euroeste cota de piață a lui Fofana, conform siteului de specialitate transfermarkt.com

12.000 de euroeste salariul lunar pe care Fofana l-ar primi la FCSB, dublu decât primește în acest moment la Gaz Metan

VIDEO // Ioan Mărginean, despre interesul lui Becali pentru Fofana: 

Vezi și:

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Gigi Becali: „Nu v-am spus? Fanii au văzut despre ce e vorba. Totul a fost controlat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
138672209828437
Gelu Oanca  •  16 Decembrie 2019, 15:40

Marius, Messi are 34 mil. fara bonusuri.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  16 Decembrie 2019, 12:11
Postat de Marius Gherghina pe 16 Decembrie 2019, 11:08

Si te-ai dus intr-unul din cele mai puternice campionate, hai sa vorbim de ceva local nu in Spania, ok, Mesii are cat 15- 20 mil euro nu stiu exact iar o echipa pe locurile 5-8 in Spania este Atl. Madrid, Sociedad, Bilbao, Valencia, asta inseamna ca un jucator de top din echipa are aproape de 8-10 mil cred undeva la jumatatea lui Messi, iar la Gaz Metan raportat cu FCSB nu stiu daca au 6000 mii de euro la jumatate da ideea era ca dupa ce ca au salarii mici nici nu sunt la zi.

Messi are peste 40 mil pe an.Discutia asta nu isi are rostul

1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Decembrie 2019, 11:23

De fapt, Marginean isi face singur griji si bulverseaza proprii jucatori, sperand sa ridice "strocul ofertelor", in speranta ca vor fi mai multi ofertanti. Uita ca gratie FCSB ei ies din insolventa si, in plus, mai au bani si pentru cateva luni de sealarii pentru jucatori. Se pare ca Marginean este interesat de posibilele oferte care spera ca vor veni de la CFR Cluj, club cu care a facut foarte multe afaceri, desi banii au venit de la... Becali!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează