FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După Mbappe, Lampard și Lewandowski, Gigi Becali l-a găsit și pe „Roberto Carlos” la FCSB: „Stâncă, viitorul fundaș al naționalei!”

Alexandru Pantea, în stânga // foto: Cristi Preda, GSP +23   FOTO
Alexandru Pantea, în stânga // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 18:27 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 18:56

Integralist în primele două etape din acest sezon, la 3-1 cu FCU Craiova și 2-1 cu Dinamo, fundașul dreapta Alexandru Pantea (19 ani) i-a lăsat o impresie foarte bună patronului Gigi Becali. Latifundiarul vede în internaționalul de tineret un jucător în stilul marelui Roberto Carlos, fost fundaș stânga de legendă.

După ce i-a asemănat pe Florinel Coman cu Kylian Mbappe, pe Ovidiu Popescu cu Frank Lampard și pe David Miculescu cu Robert Lewandowski, Gigi Becali a „lovit” din nou.

Entuziasmat de prestația lui Alexandru Pantea din derby-ul lui Dinamo, una notată cu 6 în Gazeta Sporturilor de astăzi, Gigi Becali vede în apărătorul lateral un Roberto Carlos al SuperLigii.

Emoții virtuale în Conference League: Neftchi Baku, echipa lui Adrian Mutu, Ferencvaros sau Pyunik, posibili adversari în turul 3
TRAGERE LA SORȚI
Emoții virtuale în Conference League: Neftchi Baku, echipa lui Adrian Mutu, Ferencvaros sau Pyunik, posibili adversari în turul 3

Gigi Becali l-a găsit și pe „Roberto Carlos” la FCSB: „Stâncă, viitorul fundaș al naționalei!”

„Dacă învață să dea și la poartă cu dreptul, Pantea e genul lui Roberto Carlos, stâncă, viitorul fundaș al naționalei. Așa cred”, a precizat Becali la Fanatik.

Apărătorul dreapta, internațional U21, nu a fost singurul remarcat al patronului. De bine a vorbit și despre Alexandru Băluță, Adrian Șut, Andrea Compagno și Joyskim Dawa:

Băluţă este un jucător extraordinar. Vine foarte bine, îmi place foarte mult. El dă tonul la pressing. Eficiență mare, mare are Șut. Pasează foarte bine, vede foarte bine jocul.

Despre Compagno n-ai cum să spui că nu eşti mulţumit. Şi când l-am băgat o repriză, mie mi-a plăcut de el. Dawa a jucat ca ceasul”.

Marius Șumudică: „Pantea, cea mai plăcută surpriză”

Alexandru Pantea l-a impresionat și pe antrenorul Marius Șumudică, în special prin efortul fizic pe care l-a depus în victoria cu Dinamo:

„Pentru mine, cea mai plăcută surpriză este acest Pantea. Este unul dintre cei mai buni fundași dreapta din campionat. Eu nu am văzut așa capacitate de efort”.

Pantea este în creștere, s-a achitat bine de sarcini, cu un plus în prima parte. 

- Eduard Apostol, reporter GSP, după FCSB - Dinamo

VIDEO: conferința de presă a lui Elias Charalambous după FCSB - Dinamo

Mai multe știri despre FCSB:

De la un „șeptar” la altul » Florinel Coman l-a fascinat și pe Marius Lăcătuș: a folosit un singur cuvânt pentru a-i caracteriza prestația

I-a cerut lui Becali să plece de la FCSB: „Vreau să joc” + Patronul amenință un titular: „Mai gafezi o dată, stai pe bară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  24 Iulie 2023, 12:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elefterie
elefterie  •  24 Iulie 2023, 00:04
Postat de cladmoney pe 23 Iulie 2023, 22:52

Extraordinar talent care nu are loc în Serie B, *** băi prăzare cu bibeloul tău de porțelan care se sparge la fiecare atingere! Păi Mutu a fost zeu în Serie A, pe lângă el, extraordinarul talent Măhălăilă este o glumă proastă!

Băi mocofane, golurile astea ale lui Mihăilă ne vor aduce, foarte probabil, calificarea... Asta dacă nu cumva Edward va apela, sentimental, la niscaiva fecesebiști (precum acest Robetto Carlos de Berceni) ...

cladmoney
cladmoney  •  23 Iulie 2023, 22:52
Postat de elefterie pe 23 Iulie 2023, 22:26

Gigi își laudă gablonzurile, le-ar vrea la Națională ca să le crească prețul, iar presa noastră sportivă se chinuie să -i ridice în slăvi produsele scoase la vânzare... Știți cum a comentat Gigi rezultatul Naționalei în Elveția? Cică pentru România a marcat Dumnezeu... Băi oierule, nu lua numele Domnului în deșert - jucătorul român care a marcat golurile noastre este extraordinarul talent Valentin Mihăilă, cel al cărui loc în Națională a fost furat succesiv de gablonzurile tale, Tavi și Florinel, împinși la echipa reprezentativă de massmedia sportivă, din toate canaleke ei.

Extraordinar talent care nu are loc în Serie B, *** băi prăzare cu bibeloul tău de porțelan care se sparge la fiecare atingere! Păi Mutu a fost zeu în Serie A, pe lângă el, extraordinarul talent Măhălăilă este o glumă proastă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează