FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OUT! Gigi Becali a anunțat un titular să-și caute echipă: „Du-te unde vrei, ești liber!”

Gigi Becali / Sursă foto: GSP +19   FOTO
Gigi Becali / Sursă foto: GSP

Articol de , , - Publicat joi, 26 mai 2022 07:22 / Actualizat joi, 26 mai 2022 08:43

FCSB. Gigi Becali l-a anunțat pe Andrei Miron să-și găsească o altă echipă fiindcă poate pleca gratuit oriunde. Supărat că defensiva lui nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit, Gigi a dat deja afară doi stoperi și a mai rămas doar cu Iulian Cristea. 

FCSB a pornit să-și schimbe apărarea pe care o consideră vinovată pentru ratarea titlului de campioană. 

Conform clasamentului, defensiva lui Petrea a fost cea mai bună din play-off, cu numai șapte goluri încasate, însă randamentul din tot turneul nu mai contează, din moment ce Becali consideră că în culpă sunt fundașii lui centrali.

Patronul a anunțat deja că lui Vinicius nu-i va fi prelungit angajamentul. El a realizat că brazilianul e prea bătrân ca să mai poată spera că va reuși să obțină cu el în echipă primul loc în campionat și calificarea în grupele unei competiții europene. 

Vinicius va împlini 38 de ani în august. Înainte să semneze cu roș-albaștrii, apărătorul sud-american fusese dat afară și de CFR Cluj. Nici vișiniii nu mai credeau că „Vini” ar mai fi fost un fundaș îndeajuns de bun.

21 de meciuria bifat Miron în sezonul acesta din Liga 1, în care el a mai absentat și din cauza unor probleme medicale. În stagiunea precedentă bifase 32 de partide

Cum a luat Becali Steaua în 2003: „Sunt indicii că CSA și-ar fi vândut acțiunile către Gigi pe multe milioane”
STEAUA - FCSB
Cum a luat Becali Steaua în 2003: „Sunt indicii că CSA și-ar fi vândut acțiunile către Gigi pe multe milioane”

Becali, mesaj pentru Miron: „Du-te unde vrei, ești liber!”

Becali continuă disponibilizările cu Andrei Miron. Îl criticase în public pe stoperul fost la FC Botoșani. În privat, i-a transmis să-și caute un alt club, fiindcă poate pleca gratuit oriunde. 

Contractul lui Miron cu FCSB mai e valabil până la sfârșitul acestui an, deci Petrea l-ar mai putea folosi măcar în următoarele luni. Gigi e convins că e mai bine să renunțe încă de acum la Andrei, pe care l-a acuzat pentru golul primit de la FC Voluntari spre finalul acelei partide pe care roș-albaștrii nu au reușit s-o câștige, a fost încheiată la egalitate, 2-2, și echipa lui Becali nu a mai apucat să dispute finala campionatului cu CFR, meciul direct de la Buzău. 

Marcatorul de la Voluntari, Cristian Costin, se afla în ofsaid în momentul în care coechipierul i-a transmis mingea. Gigi s-a plâns de eroarea arbitrilor, una pe care a considerat-o executarea unei comenzi pro-CFR, rivala lui din concurența pentru titlu. 

Greșeala arbitrului asistent nu a funcționat ca o scuză pentru Miron, care a ajuns pe lista neagră în urma acelui meci.

OUT! Gigi Becali a anunțat un titular să-și caute echipă: „Du-te unde vrei, ești liber!”
Andrei Miron

22 februarie 2020e data primului meci disputat de Miron în tricoul FCSB, 1-1 cu Chindia. Fundașul adus de la Botoșani a deschis scorul în minutul 14

Trei fundași dați afară de la FCSB într-un sezon

Becali are mai multă încredere în fotbaliștii lui de atac, cărora le acordă timp suficient ca să se acomodeze și ca să progreseze, convins fiind că pe ei îi poate vinde mai ușor și cu prețuri mai mari. Cu fundașii nu are răbdare deloc. 

Înainte să-i dea afară pe Vinicius și pe Miron, Gigi a mai renunțat la un stoper pe parcursul acestui sezon, l-a dat afară și pe croatul Vucur.

El a apărut în două partide din campionat în tricoul roș-albaștrilor înainte să-i fie reziliat contractul. Ca să scape de el, Becali i-a plătit o despăgubire de 60.000 de euro. Gigi nu e încântat nici de valoarea lui Iulian Cristea, deși stoperul fost la Gaz Metan l-a convins pe Edi Iordănescu și a fost convocat pentru partidele din Liga Națiunilor.

+15 FOTO

„Mai bine ar fi fost Miron ăsta de la CFR”

Înainte să-l achiziționeze pe Andrei Miron de la FC Botoșani, Becali îl dorise pe Andrei Burcă, partenerul lui Andrei din centrul apărării moldovenilor

Gigi a ajuns să regrete că nu l-a adus pe Burcă, al cărui nume nici nu și l-a mai amintit clar, de supărare, după ce a ratat încă un titlu: „Mai bine l-aș fi adus pe Miron ăsta care e la CFR acum. Așa, Burcă! Mie îmi plăcea de el, l-am văzut că era puternic, curajos, luptător. M-am luat după cineva din club și am renunțat să-l mai iau”. 

Persoana pe care o acuză Gigi acum e managerul Mihai Stoica, el l-a sfătuit că Burcă nu ar fi fost un fotbalist pentru stilul de joc al FCSB-ului. 

Andrei Burcă are 29 de ani, a câștigat trei titluri de campion cu CFR și face parte din lotul naționalei pentru cele patru meciuri din Liga Națiunilor programate în iunie.

VIDEO Concluziile lui Lucian Sânmărtean, la final de sezon: „Am fost surprins de unele jocuri ale celor de la FCSB”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Imaginile serii: Florin Tănase a parafat mutarea care-i poate schimba cariera! „Avem încă un geniu în casa noastră. Îi urăm un călduros bun venit”

Noroc la tragere sau adversari horror! Fiorentina, Koln și Nice, printre „sperietoarele” din drumul FCSB-ului către grupele Conference League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
adrian.7
adrian.7  •  26 Mai 2022, 16:29

”Înainte să-l achiziționeze pe Andrei Miron de la FC Botoșani, Becali îl dorise pe Andrei Burcă, partenerul lui Andrei din centrul apărării moldovenilor”, hal de citat dintr-un articol scris de trei ”vedete” GSP. Sunteți varză...cine a tăiat din material nu și-a fcăut treaba...ce se mai amuză Stamatoiu sau Vochin ce ați ajuns

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  26 Mai 2022, 12:49

Cei trei magnifici impart oare si salariul, dupa cum scriu doar impreuna?

risc_mix
risc_mix  •  26 Mai 2022, 12:21

Iar face nea *** pe desteptu', face el lotu'. Si la sfarsit se plange ca nu ia campionatul din cauza unei greseli de arbitraj. Pai bre nea ***, niciodata o echipa facuta dupa mintea ta si care joaca dupa mintea ta, nu va castiga un campionat. Asa ca nu mai cauta vinovati in alta parte. Singurul care saboteaza fcsb esti doar tu. Lasa ba antrenorul sa spuna cine pleaca, cine vine. Doar el stie ce-i trebuie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează