LIGA 1  ·  FCSB

FCSB. Gigi Becali, anunț de ultimă oră: „Asta am decis” + teste de coronavirus pentru toți jucătorii

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat că va suspenda antrenamentele roș-albaștrilor +34 FOTO
Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat că va suspenda antrenamentele roș-albaștrilor

Marti, 07 Aprilie, 19:40

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB, a declarat că va suspenda antrenamentele roș-albaștrilor, după conferința de presă a președintelui Klaus Iohannis, care a anunțat că starea de urgență se va prelungi în România.

  • Astăzi, câțiva jucători de la FCSB, printre care Florin Tănase și Ionuț Vînă, s-au pregătit la baza din Berceni a formației antrenate de Bogdan Vintilă;
  • Acest lucru nu va mai fi posibil, întrucât Becali a decis deja ca fotbaliștii să se pregătească acasă pe perioada stării de urgență.

De asemenea, Gigi Becali a afirmat că jucătorii de la FCSB vor efectua teste pentru coronavirus, cel mai probabil vineri.

Gigi Becali, patron FCSB: „Sper să fie bine în țară”

„Lucrurile sunt foarte clare, iar băieții care au fost azi la bază au avut acceptul nostru. Însă, după ce vor face toți testele coronavirus, cred că vineri, ei nu își vor mai relua antrenamentele. Am decis să nu se mai reia antrenamentele, deoarece Iohannis a anunțat că va prelungi starea de urgență. 

Băieții vor primi din nou un program de la Vintilă și îl vor face fiecare pe la casele lor. Dacă nu se prelungea starea de urgență, băieții își reluau cu toți antrenamentele în baza de la Berceni. Sper din tot sufletul să fie bine în țară, iar președintele să nu mai fie nevoit să mai prelungească și a treia lună starea de urgență în România”, a declarat Becali pentru Prosport.

FOTO Cadre inedite cu efectele pandemiei de coronavirus în lume:

+35 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (1)

daviddraiman  •  07 Aprilie 2020, 20:48

Sa l vedeti pe bizon dupa ce trece gripa ...o sa se faca mai mare decat andrei de la 3

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1