FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali anunță alte două despărțiri: „Salomao și Manea au plecat!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 11:55

Gigi Becali a anunțat despărțirea oficială de mijlocașul Diogo Salomao (31 de ani) și de fundașul Cristian Manea (22 de ani). 

E o zi plină în birourile clubului FCSB. Dragoș Nedelcu (22 de ani) e la un pas de plecarea la MOL Vidi, după cum a anunțat în exclusivitate Gazeta Sporturilor, iar alți 3 fotbaliști părăsesc lotul.

„Salomao a plecat. Manea a plecat și el. A semnat de ieri rezilirea contractului. Nu vreau să mai jignesc oamenii, asta e strategia clubului, să nu mai întrebe nimeni. Nu e mai simplu așa?”, a declarat Becali la Pro X. 

Becali îl vinde pe Gnohere

Harlem Gnohere este protagonistul telenovelei iernii în materie de transferuri. Atacantul francez a fost la un pas să semneze cu Ahly Cairo, dar mutarea a picat din cauza comisioanelor mari cerute de impresari. Astăzi, Becali a anunțat o nouă ofertă. 

„Gnohere cred că va pleca astăzi. Am primit de dimineață un telefon, dacă vreau 800.000 de euro banii în două tranșe. Dar vreau garanție bancară. La turci și la arabi, să mă ierte, respect națiile astea, dar trebuie să iei garanții în cazul lor. Sunt oameni buni, oameni de afaceri, educați, dar când ai de-a face cu ei trebuie să ai garanții. Au fost prea multe litigii”, a afirmat Becali. 

Între timp, mutarea „Bizonului” a picat. Detalii AICI!

41 de goluria marcat Gnohere în Liga 1 în 4 sezoane la FCSB

8 jucătoriau plecat de la FCSB în această iarnă: Claudiu Belu, Bozhidar Chorbadzhiyski, Juvhel Tsoumou, Ioan Hora, Thierry Moutinho, Lukasz Gikiewicz, Diogo Salomao, Cristi Manea. Urmează să plece: Nedelcu și Gnohere

VIDEO // Matchpreview CFR Cluj - FCSB

Vezi și:

EXCLUSIV MOL Vidi îl vrea pe Dragoș Nedelcu! Maghiarii au acceptat clauza impusă de Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
126791918017681
Danezul Gramada  •  31 Ianuarie 2020, 16:42

Gigi inca vinde bine. Capitanul lui Minamo a costat cat casa lui Mbappe de Romania. Jalnici *** rinisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniaania
daniaania  •  31 Ianuarie 2020, 15:57

Sa revina Manea la Cluj ca iarasi ia campionatul !!!!

hhannibal
hhannibal  •  31 Ianuarie 2020, 15:15

E clar, nici anul asta nu luam campionatul...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează