FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB rămâne cu „Bizonul” pe cap! Transferul lui Gnohere a picat din cauza lui Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 15:16

Atacantul francez Harlem Gnohere (33 de ani) va rămâne la FCSB. Oferta de 800.000 de euro din Turcia a căzut din cauza condițiilor puse de Gigi Becali.  

Gigi Becali vrea să scape de Gnohere, dar fiecare tentativă de vânzare se blochează într-un anumit punct. Astăzi, patronul vicecampioanei a anunțat o ofertă în valoare de 800.000 de euro și afirma că înțelegerea e ca și parafată. Turcii care îl doreau pe „Bizon” au făcut însă un pas înapoi când au auzit că Becali dorește garanții bancare, pentru a nu fi țepuit. 

Gigi Becali: „De la turci și arabi vreau garanții”

„Gnohere cred că va pleca astăzi. Am primit de dimineață un telefon, dacă vreau 800.000 de euro banii în două tranșe. Dar vreau garanție bancară. La turci și la arabi, să mă ierte, respect națiile astea, dar trebuie să iei garanții în cazul lor. Sunt oameni buni, oameni de afaceri, educați, dar când ai de-a face cu ei trebuie să ai garanții” 
- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO // Matchpreview CFR Cluj - FCSB

Vezi și: 

CFR CLUJ - FCSB // Ursul păcălit de vulpe » Cristi Manea a fugit la CFR, după ce l-a convins pe Becali să rupă contractul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
adriann_
adriann_  •  02 Februarie 2020, 11:34
Postat de valeri_gazzaev_is_back pe 31 Ianuarie 2020, 16:19

Buna strategie de business sa fii chipurile deschis la afaceri cu toata lumea , si cand sa parafezi intelegerea sa schimbi regulile jocului, sa discriminezi voalat partenerii doar pentru apartenta lor la o anumita cultura sau religie. Asta e jiji. Asta e fc fcsb. Pe mine ma amuza si ma bucura acest fapt. Vor fi cu totii mai circumspecti pe viitor, inainte sa mai faca afaceri cu acest sef de trib al natiunii kitschoaso-fecesebiste:)))

Cu cat face ciobanul mai multe ispravi de-astea cu atat mai bine.

valeri_gazzaev_is_back
valeri_gazzaev_is_back  •  31 Ianuarie 2020, 17:07
Postat de Robert Sergiu pe 31 Ianuarie 2020, 16:37

Acum pe bune,de unde ai dedus tu asta?

De unde n-ai reusit tu. Fa diferenta intre unu care spune de la inceput ca nu face afaceri cu tine ca esti prost, si unul care se aseaza la masa cu tine, se poarta ok,si apoi iti spune ca el nu bate palma cu prostii decat daca au garantie bancara :))) Mai simplu de atat nu pot sa-ti explic. Sper sa intelegi..

gikiewicz93500
gikiewicz93500  •  31 Ianuarie 2020, 17:00
Postat de Robert Sergiu pe 31 Ianuarie 2020, 16:40

Si app.orice om deschis la minte cere garantii bancare cand stie cu cine are de-a face

in prostia ta nimeni n-ar mai transfera in zona aia copil gigist.mai degraba si-au dat ei seama cu cine au de-a face,vezi cazurile de "perle" ajunse rezerve peste tot.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează