FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță o ofertă de 2 milioane de euro: „Dă-i, mă, drumul de aici, că mă supăr pe tine! Bani, bani și iar bani!”

Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 12:37 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 12:44

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a susținut în această dimineață că a primit o ofertă de două milioane de euro pentru extrema Andrei Cordea (23 de ani), unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai roș-albaștrilor.

Deși admite că singurul lui obiectiv în fotbal e să facă profit, latifundiarul n-a fost satisfăcut de oferta de două milioane de euro primită pentru Cordea. Becali n-a dezvăluit numele echipei care i-a ofertat jucătorul, mărturisind, în schimb, că există o ofertă și pe numele mijlocașului Malcom Edjouma.

Situație absurdă: nu găsesc un antrenor din 200! + Cât trebuie să plătească Pintilii ca să fie tehnician cu licența PRO
FCSB
Situație absurdă: nu găsesc un antrenor din 200! + Cât trebuie să plătească Pintilii ca să fie tehnician cu licența PRO

Gigi Becali anunță că a primit o ofertă pentru Andrei Cordea

„Am avut acum ofertă pe Cordea. Da, două milioane de euro! I-am zis: „Dă-i, mă, drumul de aici, că mă supăr pe tine!” Am avut ofertă și pe Edjouma. Vând tot ce este pe bani. Vând, cumpăr, asta fac eu, cumpăr și vând.

Eu tot vă spun un lucru vouă. Banii, banii și iar bani! Fără bani, eu nu pot să fac fotbal, intru în faliment. Uitați-vă la Dinamo, uitați-vă la Astra Giurgiu. «Am nevoie de bani», spunea Napoleon ca să câștige războiul. Obișnuiți-vă că am nevoie de bani. Ce spirit? Spiritul nu se poate fără bani. E vorba doar de bani. Nici o biserică nu faci fără bani”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena. 

Andrei Cordea se numără printre jucătorii indispensabili de la FCSB în acest sezon. Opt goluri și 5 assist-uri a strâns Cordea la FCSB în acest sezon, în 25 de meciuri jucate în toate competițiile  Cordea joacă la FCSB din 2021, când era transferat de la Clinceni în schimbul sumei de 50.000 de euro.

1,5 milioane de euroe cota lui Andrei Cordea pe Transfermarkt

Normal că-i crește din nou cota lui Tavi Popescu, crește cu viteza luminii. Spusesem că nu mai cer niciun ban pe el, acum mă bucur iar de evoluțiile lui.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Laude pentru Andrei Cordea la GSP Live: „Avea mari probleme când a venit la Clinceni, dar stătea mereu suplimentar, se antrena mult”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Situație absurdă: nu găsesc un antrenor din 200! + Cât trebuie să plătească Pintilii ca să fie tehnician cu licența PRO

Cel mai slab fotbalist al FCSB-ului la Craiova, luat în colimator de Becali: „A pierdut toate mingile!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
johny2003
johny2003  •  16 Noiembrie 2022, 10:01

Ahtiatul asta dupa bani are tupeul sa se pretinda si crestin! Un pagin care se inchina la Zeul Ban! Nici Fariseii Fatarnici nu faceau asa ceva...

tricisport
tricisport  •  15 Noiembrie 2022, 22:16

Poate vreo echipă de pe Marte să-ti ofere tie 2 mn pentru ăla. Inventezi "oferte" ca sa pară ca jucatorii sunt valorosi. Asta se numeste vop si to ri e :)

Dobermannul
Dobermannul  •  15 Noiembrie 2022, 19:01
Postat de maradona79 pe 15 Noiembrie 2022, 18:22

Te inseli, pentru mine zcsb este un motiv de imensa bucurie. Sunt fericit mai ales cand ia in medie un gol la fiecare 18 minute de la echipa mea preferata din Danemarca.

Exact asta am vrut sa spun. Pentru hateri FCSB le bantuie visele. Ca le provoaca satisfactii sau insatisfactii nu conteaza. Totul e ca reactioneaza la batul bagat prin gard de articolele scrise. Pe asta se bazeaza GSP-ul si pentru ei din redactie cat si pentru FCSB-isti bine face.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează