FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali susține că e la un pas să bată palma cu un club din Italia pentru Dennis Man: „Pleacă pentru suma asta. Altfel, nu!”

Dennis Man
Dennis Man

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 20:42 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 22:43

Gigi Becali (62 de ani), patronul celor de la FCSB, susține că e aproape să se despartă de de Dennis Man (22 de ani), jucătorul pe care îl consideră principala piesă de export din echipă.

Becali a apărut din nou în fața jurnaliștilor și a atins și tema fotbalului. Latifundiarul spune că ar avea o ofertă din Italia pentru Dennis Man și că a solicitat clubului din Serie A 14 milioane de euro. Becali declară că nu e dispus să mai micșoreze din preț.

„Eu cred că Man va pleca primul, am și acum ofertă de 12 milioane. Am ofertă. De la 15 milioane am scăzut la 14. [Clubul] a zis că până pe data de 10 ianuarie va da un răspuns. E din Italia. Cred că va pleca. I-am spus 14. Dacă dă 14, pleacă! Dacă dă 12, nu-l dau”, a mărturisit Gigi Becali, potrivit Pro TV.

Dennis Man: „Mai am nevoie de forță! Fac multe sacrificii”

Dennis Man (22 de ani) a intrat într-o galerie selectă, după câștigarea trofeul de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP. Anul 2020 poate fi considerat cel mai bun din cariera lui Dennis și deja se gândește la un transfer într-un campionat puternic al Europei.

Dennis Man a oferit un interviu Gazetei Sporturilor după primirea trofeului de cel mai bun fotbalist român în Ancheta GSP, în care a vorbit despre cum se pregătește să facă pasul la o echipă importantă din Europa și care sunt sacrificiile vieții de sportiv.

Cred că la forță trebuie să mai lucrez! Sunt conștient de asta. Văd și ce se întâmplă în marile competiții. Nu-i ușor să joci la un nivel mare, muncesc în acest scop zi de zi. Sper că în momentul în care va sosi o ofertă și voi fi lăsat să plec să fiu suficient de pregătit fizic.

Nu e deloc ușor! Văd și eu oameni care vorbesc despre asta. Toți au impresia că e ușor, ceea ce e fals. Sunt multe sacrificii. Avem un program bine stabilit. Ajungem dimineața la bază, luăm micul dejun. Apoi mergem la sala de forță, ne pregătim de antrenament, apoi pe teren. Cred că petrecem doar în bază 5-6 ore pe zi. Plus refacerea de după. Pierzi mult timp! Merită tot efortul, mai ales când intri pe teren și joci cu tribunele pline 

- Dennis Man

VIDEO Cum se pregătește Dennis Man de transferul la o echipă de top a Europei: „Mai am nevoie de forță! Fac multe sacrificii”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB s-a interesat de un fotbalist în vogă din Liga 1: „Rar mai vezi unul ca el în România”

Anunțul celor de la UEFA îi va înfuria pe fanii Stelei! Cupa Campionilor Europeni din 1986, atribuită lui FCSB în ultimul top publicat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
stelista.lui.schiendler
stelista.lui.schiendler  •  29 Decembrie 2020, 17:21

Pe schija asta vrea 14 bulioane ... Dacă ajungea celălalt ciob , megastarul Eianis ,în turmă, cât cerea prostul pe el ?

parpalache
parpalache  •  29 Decembrie 2020, 11:43

Mai GSP?***Dupa articolul de ieri in care ati dezvaluit ca alea 12 milioane de euro erau de fapt 7 milioane(de ruble?)si ca echipa ofertanta era din Rusia(Krasnodar)si nu din Italia,iata ca vi s-a zis:„la loc comanda”!Grea meserie mai aveti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilianul
sexilianul  •  29 Decembrie 2020, 05:47

e tarziu si pentru mate de carnati acum si tu vrei sa vinzi carpa de praf,ai anturaj de amatori putinare........

Vezi toate comentariile (17)
Comentează