FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB s-a interesat de un fotbalist în vogă din Liga 1: „Rar mai vezi unul ca el în România”

Georgi Pashov, în partida Clinceni - FCSB. foto: Cristi Preda (GSP)
Georgi Pashov, în partida Clinceni - FCSB. foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 19:53 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 20:45

FCSB e în căutarea unui fundaș dreapta și are mai multe ținte din Liga 1. Nu doar Denis Haruț de la FC Botoșani a intrat în vizorul roș-albaștrilor, ci și Georgi Pashov, fundașul dreapta de 30 de ani de la Academica Clinceni, așa cum a informat GSP.ro (Detalii AICI!).

„Am înțeles că Pintilii îl dorea foarte mult, dar discuția a rămas acolo. Pashov e un jucător foarte bun, un fundaș dreapta foarte bun, cum rar mai vezi în România. E la maturitate și poate juca la orice echipă din țară. 

Mie mi-a fost propus de impresari, de conducerea mea, iar eu am stat nopțile, am văzut meciuri întregi cu el și mi-am dat seama că se pliază pe ce am eu nevoie. Se pregătește foarte bine, ca toți ceilalți care au venit. Sunt exemplari, au o mentalitate foarte sănătoasă”, a declarat Ilie Poenaru, în cadrul emisiunii „Liga DigiSport”.

Georgi Pashov, dorit de FCSB

Bulgarul a ajuns în România în această vară și a adunat deja 15 meciuri pentru Academica, fiind titular incontestabil în partea dreaptă a defensivei. A marcat deja un gol și a oferit o pasă decisivă, iar evoluțiile sale l-au propulsat pe radarul liderului Ligii 1, FCSB.

Pashov a mai evoluat în cariera sa pentru FC Chavdar, Slavia Sofia, PFC Montana, Lokomotiv Plovdiv și FK Etar, toate din Bulgaria, iar ulterior pentru Aramat-Armenia și Zhetysu. Bulgarul ar reprezenta o alternativă mai ieftină a lui Denis Haruț, apărătorul dreapta de la FC Botoșani, care se află la rândul său pe lista lui Gigi Becali. 

FCSB s-a interesat de un fotbalist în vogă din Liga 1: „Rar mai vezi unul ca el în România”
Georgi Pashov

3 partidea jucat Pashov în naționala Bulgariei: 1-3 cu Irlanda, 0-0 cu Muntenegru, 0-6 cu Anglia

250.000 de euroeste cota de piață a lui Pashov, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali, aproape de o nouă lovitură! Ce jucător din Liga 1 e gata să revină la FCSB

EXCLUSIV Dennis Man dezvăluie secretul din spatele formei bune a FCSB-ului: „Uitați, vă dau din casă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  29 Decembrie 2020, 02:33

*** de etnie bulgara, Pashov ii va face concurenta serioasa lui Cretu, ambii sunt ff buni, mai ales pt campionatul nostru. Acest Pashov este un Banel Nicolita din varianta bulgara. Aici chiar nu conteaza etnia, rasa, tara , orientarea sexuala, atata timp cat joci fotbal si o faci bine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  28 Decembrie 2020, 21:49

Haruț toată ziua !

3871452942869470
Aurel Tiberiu  •  28 Decembrie 2020, 21:30

Pashov, nu Harutz!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează