FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, aproape de o nouă lovitură! Ce jucător din Liga 1 e gata să revină la FCSB

Gigi Becali îl dorește pe Constantin Budescu la FCSB
Gigi Becali îl dorește pe Constantin Budescu la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 12:28 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 12:37

Gigi Becali (62 de ani) e pregătit să îl aducă la FCSB pe Constantin Budescu (31 de ani), jucătorul care a mai evoluat la formația roș-albastră în perioada 2017-2018.

Chiar dacă echipa sa se află pe primul loc în clasamentul Ligii 1 după finalul turului, Gigi Becali nu este convins că FCSB poate câștiga titlul doar cu jucătorii actuali, majoritatea fiind tineri și fără prea multă experiență în partidele decisive. Latifundiarul din Pipera e gata să îl aducă pe Constatin Budescu în această iarnă, ocupantul locului 5 în clasamentul golgheterilor, conform Fanatik.

2 milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Constantin Budescu

Prestațiile din acest sezon ale lui Budescu l-au convins pe Gigi Becali că acest transfer poate să fie decisiv în lupta pentru titlu, mai ales că bătălia pentru primul loc este destul de strânsă. Dacă mutarea nu se va realiza, FCSB îl poate transfera pe Dumitru Cardoso, fotbalistul lui Gaz Metan care nu este în cele mai bune relații cu Jorge Costa și nu ar refuza un transfer în această iarnă.

VIDEO. Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dennis Man dezvăluie secretul din spatele formei bune a FCSB-ului: „Uitați, vă dau din casă”

Cristi Bălgrădean explică trădarea » De ce a lăsat-o pe FCSB pentru CFR Cluj: „Nu puteam face asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
babuilie
babuilie  •  29 Decembrie 2020, 00:03
Postat de corinolan_ghergariu pe 28 Decembrie 2020, 13:08

Gigi vrea multe și crede că Budescu a uitat batjocura și neprofesionalismul cu care a fost tratat în scurta sa perioadă la FC FCSB? A uitat când era scos la pauză? A uitat când era jignit și făcut în toate felurile la TV? Slabe șanse! Așa că hai mai bagă un pește aici!

a uitat că a plecat la salariu de 2 milioane pe an? a fost singurul motiv pentru care a plecat, altfel juca și acum la Steaua.

stoichkov10
stoichkov10  •  28 Decembrie 2020, 13:57
Postat de Calin Pintea pe 28 Decembrie 2020, 12:48

Steaua, plasata pe locul 28 in Europa in clasamentul UEFA din decembrie 2020, echipa cea mai buna și iubita (52%) din România, este mereu atractiva pt orice jucător! Evident ca UEFA nu bagă in seama pretențiile aberante ale unei unități militare sportive sinistre și confirma, fără echivoc, Steaua=FCSB!!!

Steaua=fcsb cu esti tu CalinPintea,))) prostalau

steauaeuna
steauaeuna  •  28 Decembrie 2020, 13:53
Postat de Calin Pintea pe 28 Decembrie 2020, 13:33

Veșnicul adulator de unități militare sportive sovietoide, mereu rătăcit, atârnat, agățat de știrile despre Steaua! Ura fata de Steaua e singura lui legătura cu fotbalul, in rest pustiu!

Budescu e chiar in curtea STELEI. Nu poate refuza un asa salariu...FORTA STEAUA, LUPTA FCSB.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează