FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu-l iartă: „Mi-a scos 20-30 de milioane de euro din buzunar”

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 11:09 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 11:28

La 4 luni și jumătate de când îl atacă pe arbitrul Horațiu Feșnic într-o conferința de presă, Gigi Becali și-a amintit din nou de central.

După un Rapid – FCSB 1-0, în care Horațiu Feșnic nu a eliminat doi jucători de la formația antrenată atunci de Adi Mutu, Gigi Becali făcea o conferință de presă în care îi critica pe Feșnic, Vassaras și Burleanu și anunța că iese din fotbal. 

Patronul FCSB nu a trecut nici acum peste arbitrajul lui Feșnic și e convins că din cauza lui echipa roș-albastră nu a câștigat campionatul și nu a intrat în grupele Champions League.

Un fost campion cu Dinamo dezvăluie: „M-am întâlnit cu Gigi Becali într-un club de fițe și a vrut să mă transfere”
OFERTĂ
Un fost campion cu Dinamo dezvăluie: „M-am întâlnit cu Gigi Becali într-un club de fițe și a vrut să mă transfere”

Gigi Becali îl atacă din nou pe Horațiu Feșnic

Dacă Feșnic nu arbitra așa, noi eram campioni. Și poate și în Liga Campionilor. Poate aveam 20-30 de milioane de euro în plus. Mi-a scos acești bani din buzunar. Doar noi avem tăria să ne ducem în Liga Campionilor.

Atunci eu spun ce văd. Nu văd doar eu, ce vede toată lumea. Am avut campionate pierdute. Am pierdut mulți bani. Noi clar în Europa League tot mergeam. Luam 15-20 de milioane de euro pentru Europa League”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Ca să ajuți pe unii sau că îți bagă unul «Bă, vezi poate îl ajuți tu pe Adi puțin». Eu cam știu cine a zis. E unul acolo, MS. Înțelegi? Care a zis «Bă, poate îl ajuți pe Adi, că suntem prieteni». Iar săracul Feșnic a făcut ceva pentru care va avea o pată toată viața. Va rămâne. Nu are cum să șteargă. A văzut toată lumea, milioane de oameni. Bine, mai greșește arbitru, dar ca asta nu se întâmplă niciodată. Au fost două roșii clare. O să-l țin minte toată viața. 

- Gigi Becali, în august

VIDEO Gigi Becali îl distruge pe Kyros Vassaras: „Stai la tine acasă în Grecia ta. Lasă-ne, bă, frate în pace! Să vină Avram, Deaconu sau Hațegan... Ne trebuie grec?”

Citește și:

Veste proastă pentru FCSB în „cazul Moruțan”: „Așa se va soluționa”

Mihai Stoica are un nou preferat la FCSB: „Rupe sala! Are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (128)
eldiaforever
eldiaforever  •  09 Octombrie 2023, 16:31
Postat de florianveress pe 02 Octombrie 2023, 07:26

Probabil a declarat după vreunul din multele meciuri în care l-a avantajat pe fariseu.

spuse prostul din vitan barzesti.

iameldia
iameldia  •  02 Octombrie 2023, 15:46
Postat de alenb pe 01 Octombrie 2023, 23:57

A dat penalty pentru ca a vazut hent, care hent chiar a fost, deci n-a inventat nimic, a fost decizia corecta. Pe bune, nu inteleg discutia, reluarea de pe partea cealalta indica un hent cat casa. Iar reluarea de care va tot agatati, cea arata in timpul transmisiei TV indica si ea indica hent, chiar daca faza nu e asa clara, uite insa ca pentru arbitru a fost si a avut dreptate! Deci ca sa inteleg aceasta discutie stupida tu nu contesti hentu doar ca il acuzi pe arbitru cum de si-a permis sa vada? :))) Incredbil, imi aminteste de acea faza suprarealista de la Giurgiu cand Tanase calcase pe minge la care boul fecesbist de Coltescu daduse penalty iar Stoica urla cum de si-a permis tusieru sa-i indrepte greseala prin casca. :))). Voi sunteti si talhari dar si ridicoli.

bine ca am desfiintat mizeria aia de echipa din pitesti cu care tii tu. repet,daca arbitru nu a vazut hent,nici in var si nici in timpul meciului,de ce a dat? tu spui ca a fost,dar conform legii arbitrilor,nu dai ceva ce nu vezi. aici este problema. nu dai ca ti se pare tie.

Mr.President
Mr.President  •  02 Octombrie 2023, 10:20
Postat de parpalache pe 01 Octombrie 2023, 18:48

Inseamna ca ceilalți 99% (arbitrii supuși lui),...ii baga milioane in buzunar?!

Evident. De 13 ani ajunge fraudulos în play-off și pe urmă pierde caraghios meciurile și banii! Dar asta din prostia lui ciobănească specifică și din aroganțele de neam prost !

Vezi toate comentariile (128)
Comentează