FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atac dezlănțuit la CFR Cluj și Edi Iordănescu: „Bă, campionatul nu-l iei cu Istvan Kovacs!”

Gigi Becali nu l-a iertat pe Istvan Kovacs +23   FOTO
Gigi Becali nu l-a iertat pe Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 22:51 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 23:14

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a avut o intervenție televizată ca-n vremurile bune. Preț de aproape o jumătate de oră, latifundiarul a vorbit despre toate subiectele de interes din jurul echipei sale.

Deși amenințase în repetate rânduri că se retrage din viața publică, Gigi Becali n-a rezistat tentației de a lansa un atac la adresa CFR-ului, echipa care i-a suflat titlul FCSB-ului în ultimele 3 sezoane. Deranjat de unele declarații făcute de tehnicianul Edward Iordănescu, Becali a răbudnit la adresa campioanei.

Gigi Becali, atac la CFR Cluj și Edi Iordănescu: „Bă, campionatul nu-l iei cu Istvan Kovacs”

„Ei cred că un campionat se poate lua cu șmecherii. Bă, campionatul nu-l iei cu Istvan Kovacs! E puternică și CFR, dar Dumnezeu face dreptate. Lui nenea Edi nu-i convine că s-a antrenat în mocirlă. Nu se pune el cu Becali”, a spus finanțatorul FCSB-ului, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

Ce a spus Edward Iordănescu

Edward Iordănescu (42 de ani), noul antrenor al campioanei CFR Cluj, a acordat primul interviu din 2021, la scurt timp după ce echipa sa a remizat în amicalul cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-1.

Tehnicianul și-a exprimat încă din primele zile ale anului marea sa nemulțumire: faptul că pauza competițională e mult prea scurtă, iar condițiile de pregătire de la Cluj lasă de dorit. Spre deosebire de FCSB, care se pregătește în Turcia, CFR s-a văzut nevoită să pregătească reluarea campionatului în România. 

„Avem multe dezavantaje, în special cu clima. Echipa a răspuns bine, a fost implicată, dar a trebuit să ne adaptăm la calendar, la program. Din păcate, e lucrul care mă supără cel mai tare. Încercăm să ne adaptăm. Băieții au răspuns bine, dar condițiile au fost foarte grele. Clima e dificilă, a plouat la Cluj și ne-am antrenat în noroi. E greu!

Gigi Becali nu l-a uitat pe Istvan Kovacs

De ce a folosit Gigi Becali numele lui Istvan Kovacs în ultima declarație? „Centalul” de 36 de ani a fost în centrul atenției la derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB din 13 decembrie, încheiat 2-0.

 Atunci, FCSB s-a considerat nedreptățită de arbitrajul lui Istvan Kovacs. Bucureștenii au cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 2, la un henț comis de Mario Camora.

+19 FOTO

Clasament Liga 1: 

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului FCSB - Astra Giurgiu

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali n-a mai suportat! A intrat la TV, după ancheta GSP: „Nu puteam să primim o hârtie oficială. Dar cei de la DSP cu care am vorbit ne-au transmis că la revenirea în țară o să dăm o declarație”

EXCLUSIV. Șoc în Liga 1: FCSB, minimum 10 zile în carantină?! » Guvernul, DSP-urile și Ministerul Sănătății confirmă pentru Gazetă: „Nu există nicio derogare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
3751452421542688
Nicusor Balcu  •  09 Ianuarie 2021, 03:25

Lasă că ți-l suflă și pe al 4-lea

dodo001
dodo001  •  08 Ianuarie 2021, 18:48

E rusinos sa te iei de Istvan Kovacs care alaturi de Hatefan, sunt cei mai buni arbitrii din Romania

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  08 Ianuarie 2021, 14:48
Postat de andrei.f pe 08 Ianuarie 2021, 05:49

Fluierașul de casă al cfr trebuie rezolvat cu o înregistrare a meciului cfr-fcsb trimisă la Uefa !

Alaturi de fcsb-Dinamo ,condusa de radu mamii petrescu !RUSINE ,nea gigele !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează