FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat câți bani vrea în schimbul lui Florin Tănase » Ce echipă ar fi dispusă să achite 4,8 milioane de euro

Florin Tănase, FCSB +34   FOTO
Florin Tănase, FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 15:13 / Actualizat luni, 01 martie 2021 15:32

Gigi Becali (62 de ani), a anunțat câți bani așteaptă în schimbul lui Florin Tănase (26), căpitanul lui FCSB. S-a zvonit că New York City este interesată de fotbalist.

Potrivit publicațiilor apropiate de MLS, campionatul din SUA, Florin Tănase s-ar afla pe radarul lui New York City, echipa de care aparține și Alexandru Mitriță, în prezent împrumutat la Al Ahli. Americanii ar fi dispuși să achite 4,8 milioane de euro în schimbul lui Tănase, care în prezent este golgheterul Ligii 1, cu 16 reușite. Totuși, suma nu atinge pretențiile lui Gigi Becali, deși se apropie foarte mult de acestea.

Gigi Becali: „Prețul lui Florin Tănase, de 5.000.000 de euro”

„Nu știu de nicio ofertă pentru Tănase. Prețul lui este de 5.000.000 de euro. Nu las nici cinci bănuți sub 5.000.000 de euro. Dacă americanii dau 4.800.000 de dolari nu îl vor lua. Nu vreau niciun procent. Să dea 5.000.000 de euro și îl dau. Atât vreau pe Tănase, 5.000.000 de euro”, a declarat Becali pentru as.ro.

Folosit în linia de mijloc sau ca „9 fals”, Florin Tănase a dat un randament foarte bun în acest sezon. Căpitanul „roș-albaștrilor” are 17 goluri în acest sezon, 16 în campionat și unul în preliminariile Europa League. Plus 3 pase de gol, asta în doar 21 de meciuri!

3 milioane de euroeste cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt.com. FCSB a plătit 1,5 milioane de euro pentru el către Viitorul în 2016

Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului cu FCSB

Florin Tănase a refuzat prelungirea contractului actual, scadent peste doi ani. Căpitanul nu plănuiește să devină liber de contract, speră doar ca FCSB să accepte un preț rezonabil și să-i fie permis un transfer.

Interes pentru achiziționarea lui a tot existat. A fost curtat și din liga nord-americană, și din Turcia, și din Asia. Formații din zona arabă au întrebat și în iarna aceasta despre condițiile în care l-ar putea achiziționa pe mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor.

Plecarea lui Florin de la FCSB e greu de realizat la prețul pe care l-a pronunțat Becali, 5 milioane de euro. El a ajuns la 26 de ani, deci nu mai e un fotbalist foarte tânăr, pe care un club din străinătate să-l cumpere ca să-i dezvolte calitățile și să-l vândă pe urmă mai departe.

Nu-l ajută nici „vitrina”: nu a câștigat niciun titlu de campion cu FCSB, el și echipa ratează de trei ani calificarea în grupele cupelor europene, iar în națională a bifat doar cinci selecții, fără să fi înscris vreodată.

VIDEO. Ionuț Chirilă a analizat faza golului marcat de Florin Tănase în Dinamo - FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a întocmit lista neagră! Cei 5 jucători la care FCSB vrea să renunțe

VIDEO Răzvan Oaidă a cedat nervos în FC Botoșani - FCSB! Ce a putut să strige

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
talpanicus
talpanicus  •  01 Martie 2021, 20:22
Postat de radu876 pe 01 Martie 2021, 20:19

frate, pe asta nu-l mai intereseaza jocul echipei, nu-l mai auzi cu tiki taka barcelona. in general oamenii vor victorii, cupe europene, trofee, din astea. pentru el culmea performantei a devenit vanzarea de jucatori.

decat sa ajungi ca si FC Coafor SA ,mai bine mentii corabia pe linia de plutire...

radu876
radu876  •  01 Martie 2021, 20:19

frate, pe asta nu-l mai intereseaza jocul echipei, nu-l mai auzi cu tiki taka barcelona. in general oamenii vor victorii, cupe europene, trofee, din astea. pentru el culmea performantei a devenit vanzarea de jucatori.

balaur
balaur  •  01 Martie 2021, 20:16
Postat de jean_valjean pe 01 Martie 2021, 20:12

Nu te contrazic...dar este posibil ca ei sa traiasca din asta, sa fie platiti de oameni din fotbal, ziaristi, etc !

Nu stiu daca traiesc din asta, dar stiu in mod sigur ca nu sunt indivizi sanat@și la cap.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează
Close