FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali confirmă GSP: care e oferta oficială pentru Florinel Coman » „Ce-i în mână nu-i minciună!”

Gigi Becali vrea să-l vândă pe Florinel Coman
Gigi Becali vrea să-l vândă pe Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat joi, 02 aprilie 2020 11:43

Gigi Becali, patronul FCSB, a recunoscut că a primit o ofertă oficială de la Orlando City pentru mijlocașul ofensiv Florinel Coman (21 de ani), așa cum a anunțat Gazeta Spoturilor.

Finanțatorul roș-albaștrilor a dat detalii despre oferta făcută de americani și a recunoscut că este tentat să accepte propunerea din MLS, având în vedere situația actuală din fotbalul mondial.

  • Florinel Coman este cotat la 6 milioane de euro, potrivit transfermarkt
  • Coman, 21 de ani, a strâns 25 de goluri în 80 de meciuri pentru FCSB în Liga 1
  • FCSB l-a cumpărat pe Coman în 2017 pentru 3 milioane de euro

„Am primi acum ceva vreme o ofertă pentru Coman din America și acum m-au întrebat americanii din nou dacă accept oferta lor. Am făcut niște modificări. Ei mi-au propus să păstrez 50% din Coman, dar eu am renunțat la 10%. Ei vor avea 60%, iar eu 40%. Oferta e de 9 milioane de euro pentru 60% din Florinel. 

Prima dată îmi dau 5 milioane de euro și după mai oferă două tranșe de câte două milioane. Dacă vor așa bine, dacă nu, la revedere. Poate va fi mai bine dacă nu se face transferul. Dacă se reia fotbalul, Coman se vinde pe bani mai mulți. Da, ar pleca din iunie în America și ar avea un contract pe 3 ani și jumătate. Să vedem ce va fi. Când e de luat bani, trebuie să iei. Ce e în mână nu-i minciună. Nu dau vrabia din mână pentru cea de pe gard. Nu putem ști ce va fi. Iau ce bani pot să iau”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Pentru Dennis Man au fost discuții neoficiale cu Feyenoord. Am vorbit cu niște impresari”
Gigi Becali

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
babuilie
babuilie  •  03 Aprilie 2020, 09:55
Postat de cornelconasu pe 02 Aprilie 2020, 14:09

Gigi vrea acum de Paște să vîndă mielul merinos ! Englezii s-au fript de vreo 4 ori cu mieluți de la fcsb și unde mai puteai să dai ?! Undeva ...hăt departe !!! Mă tem că după asta mai rămâne Australia !

dupa asta o sa intre ionut puternic pe piata, si o sa vanda numai el

ray51
ray51  •  02 Aprilie 2020, 17:42

Actualul manager (Oscar Pareja) iubeste schema de tip 4-4-2. Nu prea ii vad locul lui Coman in aceasta organizare. S-ar putea ca Pareja sa incerce altceva. Vom vedea. Si uite asa de la 30-40 de milioane se ajunge la 1/4...

1621544878110915
Ionel Alecu  •  02 Aprilie 2020, 14:51
Postat de Ionel Alecu pe 02 Aprilie 2020, 12:21

se strange latul Gheorghiii ! ca mi-a dat 7 , ca iau 5 si imi mai dau 3,27 si mai pastrez 33,33 , ca il dau pe 2 si sa imi dea 9 in transe de 11 ani , ca nu il mai dau , ca nu il mai cumpara ...ca ce-i in mana nu este in cosor , paaaaa , frumos si super articol , care articol ?

era sa uit inca se mai negociaza si chiar unde se desfasoara negocierile ? dar Lutu mai are rovigneta valabila pentru ca memeul nu mai poate sa-si ia reteta cu cardul de sanatate ? chiar si asa fcsb-ul cica este in insolventa ...sociala , pa ...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close