FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pe modelul Pintilii, Gigi Becali e hotărât să-i ofere un contract nelimitat unui fotbalist din lot: „E un băiat de excepție!”

Cătălin Straton e un jucător pe placul lui Gigi Becali / Sursă foto: Imago Images
Cătălin Straton e un jucător pe placul lui Gigi Becali / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 10:59 / Actualizat marti, 17 mai 2022 13:12

Gigi Becali e hotărât să-l păstreze cât mai mult la FCSB pe goalkeeper-ul Cătălin Straton, considerat un jucător cu un rol exponențial în vestiar. 

După modelul lui Mihai Pintilii, care a continuat ca delegat în staff-ul FCSB după retragerea din fotbal, același lucru s-ar putea întâmpla și în cazul lui Cătălin Straton. Orange Sport scrie că patronul roș-albaștrilor intenționează să-i ofere un astfel de contract nelimitat și portarului de 32 de ani.

Gigi Becali e hotărât să-i ofere un contract nelimitat lui Cătălin Straton

Straton, fotbalist cu mare experință în Liga 1, a venit la FCSB în septembrie 2020, chiar de la Dinamo. La acel moment, portarul a renunțat la 15.000 de euro pe care-i mai avea de încasat din ultimele lefuri pentru a parafa actele cu FCSB, unde în cea mai mare parte a timpului a fost doar rezervă.

De pildă, Straton a bifat în actuala stagiune numai două partide oficiale. La FCSB, titularul din ultima vreme a fost Târnovanu, iar rezervă Andrei Vlad.

124 de meciuriare Cătălin Straton în prima ligă

În vârstă de 32 de ani, Cătălin Straton a evoluat de-a lungul carierei la Rapid, FC Vaslui, CSU Craiova, ACS Poli, Dunărea Călărași, Dinamo și FCSB.

Pe modelul Pintilii, Gigi Becali e hotărât să-i ofere un contract nelimitat unui fotbalist din lot: „E un băiat de excepție!”
Cătălin Straton / Sursă foto: GSP

Straton i-a intrat la inimă și lui MM Stoica: „Vine cu noi în deplasări chiar dacă nu e în lot”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, anunța recent că portarul Cătălin Straton va rămâne la roș-albaștri cât timp va dori.

„Straton, zis Guriţă...El vrea să vină cu echipa în deplasări fără să fie în lot. Deci Cătălin Straton vine cu noi în deplasări ca să fie alături de echipă, e un jucător la care toată lumea ţine foarte mult. Deschide vestiarul.

E un băiat de excepţie, vă spun. Va rămâne cu noi atâta timp cât o să vrea el. Şi portar, şi după ce termină activitatea, îi găsim loc în club”, spunea recent MM Stoica, la Orange Sport.

Pe modelul Pintilii, Gigi Becali e hotărât să-i ofere un contract nelimitat unui fotbalist din lot: „E un băiat de excepție!”
După golul marcat de Mamut la Craiova, MM Stoica a sărbătorit reușita și alături de Straton / Captură TV @Orange Sport 1

VIDEO Helmut Duckadam știe de ce a pierdut FCSB titlul și îl sfătuiește pe Becali: „Vor fi schimbări mari în lot”

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali acuză pe toată lumea după ce FCSB a pierdut titlul: „La noi se bagă Securitatea. Nu vezi ce face ministrul?”

VIDEO „Spun public cum va lua FCSB titlul!” » Dumitru Dragomir i-a propus lui Becali 2 fotbaliști din Liga 1

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
dobrin
dobrin  •  17 Mai 2022, 18:21
Postat de persanu pe 17 Mai 2022, 13:36

Aaaaa daca a zis MM asa ceva e clar ... eu il cred pe cuvant . MeMelu ar putea fi un invitat de exceptie la Copii spun lucruri trasnite. Ba MeMelule , il platesti tu ? Ce nabii vorbesti tu , cand esti presu lu Gigi . Ii servesti cafeaua dimineata la palat sa fie la 28 de grade *** ???? Lutu mai lipseste sa zica de Marele Miron ca va ramane la FCSB si dupa ce se lasa de fotbal pana la adanci batraneti , ca si ala tot cafeaua i-o duce lu Gigi , are cam aceleasi atributii cu MM

"Contract nelimitat" adica 2-3 ani pana cand se trage oblonu'.

259278848199258
Ardelean Notorietate Cosmin  •  17 Mai 2022, 16:46

Sursa: trust me bro

elementlord
elementlord  •  17 Mai 2022, 13:54

Autor: "am scris un articol despre Straton, cum ca e baiat exceptional si primeste contract nelimitat la FCSB, dar nu stiu ce poza sa pun" Coleg: "baiat exceptional si contract nelimitat la FCSB zici? Pune poza in care il imbratiseaza pe Keseru. Lumea va crede ca Becali a revenit la sentimente mai bune si mai facem si un clickbait cinstit." Autor: " mai, esti un geniu!"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează