FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Surse de la FCSB dezvăluie o formulare șocantă din noile acte: „E posibil să fie suspendat și sezonul următor!” » Ce măsuri a luat Gigi Becali

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , , - Publicat vineri, 27 martie 2020 17:28

Gigi Becali plănuiește reducerea la jumătate a tuturor salariilor. Unii dintre fotbaliști au semnat că acceptă. Clubul a scris în noile contracte că măsura era inevitabilă, întrucât e posibil să fie anulată și stagiunea 2020-2021.

Federația și Liga Profesionistă de Fotbal au creat un plan pentru reluarea sezonului pe care l-a întrerupt coronavirusul, Becali are dubii că ar mai putea fi disputată stagiunea care urmează, 2020-2021! El i-a presat pe jucători să accepte scăderea salariilor cu 50 la sută. Planul îi cuprinde pe toți fotbaliștii din lot, însă doar unii au fost de acord, deocamdată, să semneze noi contracte cu bani de două ori mai puțini.

Surse din club dezvăluie o formulare șocantă din noile acte, cu salariile diminuate: "Există posibilitatea suspendării activității fotbalistice și în sezonul 2020-2021". Becali și oamenii lui suspectează, așadar, că din cauza coronavirusului ar putea să fie anulată și stagiunea următoare, cu tot cu cupele europene! Așa ceva ar constitui, cu adevărat, un dezastru economic.

E un argument cu care clubul a explicat necesitatea reducerii costurilor. Primul fotbalist care a acceptat condițiile a fost Florin Tănase. Căpitanul va mai încasa câte 8.000 de euro lunar până în septembrie, data până la care au efect reducerile salariale. Becali a recunoscut și în media că e îngrijorat de durata pauzei pe care o cauzează virusul: "Dacă jucătorii nu acceptă scăderea salariilor intrăm în faliment, ne închidem! Oricum, la faliment ajung dacă în următorii doi, trei ani nu mă mai calific în grupele cupelor europene".

FCSB parcurge cel mai prost moment de când e Gigi patron. De doi ani a ratat accesul în grupele cupelor europene. Dacă ar fi mers în Europa League, în grupe, în fiecare din aceste două sezoane, ar fi avut acum mai mult de 30 de milioane de euro în plus. Rapid Viena și Guimaraes sunt formațiile care i-au oprit pe roș-albaștri în playoff și le-au scos din conturi zecile de milioane de euro cu care clubul ar fi fost acum capabil să achite salariile întregi, fără ca Gigi să-i mai preseze pe fotbaliști să renunțe la bani.

"Tănase, Coman, Vână, Popescu, Crețu au acceptat. Ar trebui să accepte și Man, și ceilalți. Acum se văd caracterele adevărate! Le-am mărit salariile, le-am dat bani să-și ia case, acum să accepte și ei că nu mai putem plăti aceleași salarii!"
Gigi Becali, patron FCSB

FCSB, gata să dea prima lovitură » Înlocuitorul lui Cristi Bălgrădean poate veni GRATIS la vară

Citește mai multe știri despre FCSB

Ce criză? Nike îi transferă pe Florinel Coman şi Florin Tănase! Câți bani iau jucătorii

Scandal în vestiarul FCSB, după ce Florin Tănase a semnat pentru reducerea salariului: „TRĂDĂTORULE!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
rikiriki365
rikiriki365  •  28 Martie 2020, 09:37

Masca ar trebui sa fie obligatorie la iesirea din casa. Treceti prin filtrul ratiunii si schimbati optica in societate! Limitati raspandirea!

babuilie
babuilie  •  28 Martie 2020, 01:31
Postat de rocky2 pe 27 Martie 2020, 18:34

Rapid Viena astia parca erau in divizia B in Austria cand au eliminat pe fc Miala Becali!:))) Rapidul e tot Rapid, indiferent de limba vorbita, îi vor calca-n picioare pe unde-i vor prinde!:))))

esti prost (informat), bai cont clona, nu era in B. si btw, Rapid s-a desfiintat, tu tii cu fc r, sau asa ceva :))

babuilie
babuilie  •  28 Martie 2020, 01:28
Postat de Hermann Farkas pe 27 Martie 2020, 18:59

Criza este insusi Becali.Acest Brontosaurus a erei stabilirii bogatasilor pastreaza din lipsa de inteligenta strategia care l-a imbogatit si vede in jucator doar telemeaua din timpul vechi...si poate sa faca

spre deosebire de vitan barzesti, unde jucatorii sunt tratati cu scarpinari pe spinare, ca banii ni nu mai stiu cum arata

Vezi toate comentariile (13)
Comentează