FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, decizie finală în privința plecării în Grecia: „Procurorul DNA este un om foarte rău”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 09:48

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul lui FCSB, a declarat că nu mai ia în calcul emigrarea în Grecia, după ce în urmă cu câteva zile era convins că nu va mai rămâne în România.

„Eram supărat și îngrijorat pentru familia mea când am spus că plec în Grecia, dar Dumnezeu și Justiția din România mi-au făcut dreptate. Judecătorii mi-au dat între timp dreptate și mi-au ridicat sechestrul. Păi, cum să fac eu spălare de bani când în 2014 eram arestat? Sunt foarte supărat pe acel procuror de la DNA, cred că are un pic peste 30 de ani, dar este un om foarte rău.

Nu știu de unde are atâta răutate pe mine, dar uitați și voi că avem judecători cu capul pe umeri, iar ei mi-au dat dreptate. Cum judecătorii sunt drepți, iar eu am încredere în ei, atunci am decis să rămân în țara mea”, a afirmat Becali, potrivit ProSport.

AFACERI DUBIOASE CU PROPRIUL NEPOT

Gigi Becali și Vasile Geambazi sunt acuzați de DNA de spălare de bani, fiind pus sechestru pe averea patronului FCSB, care însă a fost ridicat la sfârșitul lunii noiembrie. 

Becali ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul.

Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro. (Detalii pe larg - AICI

VEZI ȘI:

Cui se datorează succesul „câinilor” din perioada Cristi Borcea: „Giovanni Becali controla 99% dintre fotbaliștii români”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
113293806628121
Dorel Instalatorul  •  27 Decembrie 2019, 20:26

Cine-mi spune si mie ce inseamna,,nu poate folosi terenul,,?Adica nepotul a cumparat un teren pe care nu-l poate folosi? De ce l-a cumparat?Ca sa primeasca de la stat despagubiri de 60 mil euro? De ce nu a cerut despagubiri jiji, daca tot nu putea fi folosit?Toti de la curtea de apel,de la ANRP ,jiji si nepotul la puscarie !Si ani grei, nu 2-3 si mai comanda 2-3 carti si iese dupa 2 luni! Doamne, cat ii mai poti suferi?

ge0x
ge0x  •  27 Decembrie 2019, 16:56

Nu am înțeles niciodată de unde au scos despagubirea asta de 60 de milioane de euro si aprobată imediat. Si cica DNA si Codruța faceau dreptate. Au bagat la pușcărie doar adversari politici si oameni incomozi pt ei si hotii adevărați s-au îmbogățit.

ge0x
ge0x  •  27 Decembrie 2019, 16:53

Dați banii inapoi. Auzi teren de 1 milion, despagubire de 60 de milioane. Pe ce bază?? Au furat astia de au rupt. La pușcărie si ei si cei care i-au ajutat sa fure. Dați banii inapoi statului. Si ca alde Becali sunt multi. La puscarie și aia de la ANRP

Vezi toate comentariile (9)
Comentează