FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali vrea să emigreze în Grecia de frica DNA: „Nu vreau să mi se nască nepoții și să fiu în pușcărie”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 decembrie 2019 11:07

Gigi Becali (61 de ani) s-a speriat serios de DNA, din cauza dosarului în care este acuzat de spălare de bani, și spune că vrea să emigreze în Grecia. 

„Am avut nişte probleme şi văd că încă le am, mi-a zis şi familia, hai să ne mutăm din ţara asta! Păi, dacă nu pot să-mi protejez familia... M-am dus în Grecia, m-am interesat, o să-mi iau cetățenie. Şi eu, şi toată familia! 

Păi, am ajuns să stau la cheremul unui procuror, un puşti, că vrea el să se afirme şi inventează acuzaţii. El spune că ştiam în 2014, când eram în puşcărie, adică eu spălam bani din puşcărie! Eu am dat banii la biserici, la oameni amărâţi, am salvat vieţi omeneşti. 

De asta am mers în Grecia, să iau cetăţenie la toată familia. Nu sunt dispus să mi se nască nepoţii şi eu să fiu în puşcărie”, a declarat Becali la România TV. 

Gigi Becali și Vasile Geambazi sunt acuzați de DNA de spălare de bani, fiind pus sechestru pe averea patronului FCSB, care însă a fost ridicat la sfârșitul lunii noiembrie. 

„Eu am făcut puşcărie şi nu mai vreau să fac! Adică să am nepoţi şi eu să stau la puşcărie că vrea un procuror! E prejudiciu? Bine, mă, plătesc prejudiciu şi fac puşcărie în Grecia! În Grecia se pune o brățară, nu faci pușcărie! Acolo faci pușcărie doar dacă dai în cap, omori!”
Gigi Becali

Becali și Vasile Geambazi sunt acuzați de spălare de bani și supraevaluare frauduloasă. Becali ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul. 

Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro. (Detalii pe larg- AICI

Gigi Becali: "Noi stăm după Talpan. Ce împăcare? Nu am cum să mă împac cu oamenii răi"

Vezi și:

FCSB // Mihai Stoica a revenit în forță la FCSB! L-a convins pe Gigi Becali să facă ce vrea el: „Am vorbit deja cu jucătorul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
937342923006304
Talpos Mircea  •  27 Decembrie 2019, 19:30

De ce nu tara natala, Albania ? In plus, aia sunt morti dupa fotbal si le-ar place FCFCSB... cu B de la Berat.

ray51
ray51  •  27 Decembrie 2019, 09:53

"Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro.". Pai, daca asta-i adevarul, ar trebui nu Statul roman (adica noi, poporul) sa-i platim lui Geambazi, ci judecatorul de caz si tagma lor de escroci...

275435796128557
Marian Valeanu  •  27 Decembrie 2019, 08:31

Gigi nu pleca !Ziarele vor pierde zilnic o stire savuroasa ! Esti mediatizat mai mult decat primul ministru. Te gandesti ca totusi nu e usor intrucat blamatul procuror ar putea obtine o cerere de extradare ? Lasa circul ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează