FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Mihai Stoica a revenit în forță la FCSB! L-a convins pe Gigi Becali să facă ce vrea el: „Am vorbit deja cu jucătorul!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 decembrie 2019 17:00

FCSB este în căutarea unui fundaș central, dar patronul Gigi Becali are probleme în a găsi unul, după ce Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a refuzat negocierile pentru Andrei Chindriș.

Gigi Becali a declarat într-o conferință de presă că, dacă nu va  găsi niciun fundaș în Liga 1, îl va reprofila pe mijlocașul Lucian Filip, 29 de ani.

„Nouă ne trebuie un fundaș central. Ba chiar aș vrea să aduc doi fundași puternici. Dacă nu găsim, aia e. Va juca Filip. Am vorbit cu el și i-am zis «Bă băiatule, eu te țin la echipă, dacă vrei. Dar joci fundaș central». La mijloc avem foarte mulți jucători. În plus, vine și Olaru”, a declarat Gigi Becali. 

Lucian Filip, mijlocaș defensiv, este la FCSB din 2007 și a mai fost împrumutat la Unirea Urziceni, FC Snagov și Chiajna. Acesta a mai fost folosit pe postul de fundaș central, dar și fundaș stânga. 

9 meciuria jucat Filip în acest sezon la FCSB, fără să marcheze vreun gol

E dorința lui MM Stoica

Decizia de a-l folosi pe Lucian Filip ca fundaș este pe placul lui Mihai Stoica, care declara că în Liga 1 nu știe un fundaș mai bun ca acesta. 

„Cu aducerea unori fundași centrali nu ne grăbim. Vom vedea cum se prezintă Momcilovic. Îi avem pe Planic și Cristea, iar dacă unul este suspendat poate juca Soiledis acolo. În plus, a revenit și Lucian Filip, care joacă foarte bine pe acest post. Gigi Becali poate fi convins foarte ușor că Filip este peste orice fundaș din Liga 1”, spunea MM Stoica pe 10 decembrie. 

VIDEO » Gigi Becali, show la conferința de presă: „Dumnezeu mi l-a dat pe Vintilă! Alt antrenor nu mai vine”

CITEȘTE ȘI:

 

Florinel Coman e ca Rashford și ca Draxler! Cel mai bun din România și egalul unor fotbaliști de top din Europa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
382236259374637
Florin Voica  •  26 Decembrie 2019, 12:27

A venit Mamelucul cu invenții lui ma mir ca nu îl face praf pe vintila și nu se baga la tactica sau prin culipoate ca nu? Prin culise îl pregătește pe Dica fără. Frica care nu cistiga nimica. Trebuia sa vina inovator fotbalului fără el poate aveam și noi șansă la campionat. A venit Mița biciclist vb lui piturca sa se joace el cu Steaua ca asa e cind se plictisește patronul io da și lui sa și bata joc de ea. Cu fățarnic asta și perverșu sifonar iar o sa terminam pe loc doi în condiții bune. Mai bine stai unde ai mai stat cite a luni la greu dar cum sa rateze el laurii dacă steaua cistiga campionatul. Trebuie sa aibă și el. Momentul lui de glorie doar e tovarășul de pahar a lui Tănase. Mi e scirba ca stelist după ce a făcut atitea scandaluri prin televiziune jigniri a bătut suporteri pe altul asta se tine scai de Steaua. E gelos pe performantele lui vintila trebuie sa ai e și el partea lui de succes. Aia de la plecare în campionat cu Mediaș cu voluntari umilințele acelea la care ne a supus bagind el tinerii expertul.

spion_kop
spion_kop  •  26 Decembrie 2019, 10:44

Patronul Gigi Becali are probleme mult mai grave de rezolvat, umbla zvonul prin tatg ca fecesebeaua se va desfiinta in cazul, destul de probabil, al unei noi condamnari penale a patronului Gigi Becali, asta daca nu fuge in Albania, tara lui de bastina.

111353770372152
Alumin Ruginoiu  •  26 Decembrie 2019, 02:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează