FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, despre transferul lui Chipciu la CFR: „Îl iubesc, nu vreau să îl jignesc, dar să gândim logic”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 18:49

Gigi Becali a analizat transferul lui Alexandru Chipciu (30 de ani) la CFR Cluj și a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1.

„Îi trebuie să 3-6 luni să se pună pe picioare. Nu înseamnă că le ia banii la mișto? 

Pe mine campionatul ăsta mă interesează. Hai să vedem, nu vreau să îl jignesc pe Chipciu, îl iubesc, am făcut multe performanțe cu el. Nu-l luam eu dacă era? Are 31 de ani, valoarea lui a fost pe angajament, forță, viteză. S-au mai subțiat aceste lucruri. Nu îl jignesc cu nimic. Logic acum, că de aia avem minte. Dacă el era așa «bombă», îl lăsau străinii liber?”, a spus Becali la TV Digi Sport.

Becali: „CFR Cluj are buget mai mare”

Gigi Becali crede că sezonul european reușit al campioanei a făcut din CFR Cluj echipa cu cel mai mare buget din Liga 1.

„CFR e cea mai puternică echipă, ca soliditate a jucătorilor, dar noi avem cea mai mare valoare. Ei au jucători consacrați, cu experiență. Ei au buget mult mai mare ca noi, eu așa cred. Ei îi dau lui Chipciu 20.000 de euro pe lună, cu prime ajunge la 500.000 de euro pe an. Eu nu dau suma asta acum. Ei au luat bani și fac bine ce fac acum. Au încasat și acum investesc”, a comentat Becali. 

Vezi și:

Gigi Becali dezvăluie mesajele care l-au supărat pe Talpan: „Somn ușor, vise plăcute, puricii să te sărute”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
138672209828437
Gelu Oanca  •  25 Ianuarie 2020, 08:50

BINE CA IAI DAT LUI POPA, PE CARE IL TII REZERVA.

cj1960i
cj1960i  •  25 Ianuarie 2020, 07:17
Postat de Dinu Stefan pe 25 Ianuarie 2020, 01:48

nea gigi,chipciu nu vrea performanta !!! el vrea titluri si medalii-toate de tinichea ! inainte sa ajunga la fcsb,trebuia sa ajunga in groapa.finu borcea i-a dat pontu lu nea gigi si cu chipciu si cu chiriches si cu altii...locul lui chipciu e in groapa,nu in gruia ! nu-i tarziu sa-si vada visul implinit ! pai uite rotariu ce cariera fulminanta a avut ! la fcsb trebuie sa alerge,in gruia doar sa mimeze !

Breee, nesimtitule! Cum iti permiti tu(***) sa-i doresti unui tata a 4 copii sa ajunga in groapa? Vorbesti aiurea de alegeri, de Borcea, de Rotariu, de C.F.R. , de bani... nu mai bine stai *** in fata palatului de ciobani? Din pacate pt. tine, nu cred ca nea jiji ti-a citit comentariul, asa ca, astepti degeaba sa fi premiat. Ești un ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104459837173638
Dinu Stefan  •  25 Ianuarie 2020, 01:50

nea gigi spune ca cfr are buget mai mare ca fcsb,dar uita un lucru ! in 20-20 sunt mai multe alegeri si trebuie bani !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează