FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, detalii despre cele două fail-uri de pe piața transferurilor: „Impresara voia comision de 200.000 de euro, m-am închinat!”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 16:28

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a explicat de ce a sistat tratativele pentru transferurile lui Boubacar Fofana (30 de ani), mijlocașul celor de la Gaz Metan Mediaș, și Aïssa Laïdouni (23 de ani), fotbalistul lui FC Voluntari. 

„Boubacar Fofana nu mă mai interesează. Am vrut să-l iau, dar n-a venit. La fel și Aissa Laidouni (n.a - mijlocașul lui Voluntari), făcusem prețul, rezolvasem tot cu el, apoi n-a venit că nu-l lasă impresara. 

Impresara voia și 20 de procente, și alte 20 dintr-un eventual transfer. Plus comision de 200.000 de euro. M-am închinat!”, a declarat Becali, potrivit TV Digi Sport. 

Originar din Guinea, Boubacar Fofana a ajuns la Gaz Metan Mediaș în 2018, bifând două goluri în 39 de partide în Liga 1. Mijlocașul e cotat la 600.000 de euro de site-ul transfermarkt.com. 

Laïdouni, cotat la 500.000 de euro, evoluează pentru FC Voluntari din vara lui 2018. Francezul a fost mai mult timp pe lista lui Gigi Becali, care-și manifestase public în repetate rânduri intențiile de a-l transfera.

Vezi și: 

FCSB// New-entry pe lista lui FCSB: Vinicius! Gigi Becali vrea jucătorul rivalei CFR Cluj: „Dacă se poate, îl iau!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Decembrie 2019, 07:49
Postat de cfrthebest pe 23 Decembrie 2019, 21:14

Tu se pare ca iti faci un titlu de glorie ca intelegi cuvinte. Unele. Eu obisnuiesc sa inteleg fraze. De, diferenta dintre un om si un fecesebist :)))

Vezi? Iar ai luat-o cu pălinca... Acu` ai impresia că înțelegi fraze. Ia să vedem... Ce-nțelegi de-aici:„CFR Cluj a oferit unul dintre cele mai ruşinoase momente din istoria fotbalului românesc. Campioana României a fost eliminată de deţinătoarea titlului din Luxemburg, Dudelange, echipă care în acest sezon se află însă pe penultimul loc în campionat. Este pentru prima dată în istoria fotbalului din Luxemburg când o echipă ajunge în grupele cupelor europene.” Explică-ne. Ca de la om la fecesebist...

cfrthebest
cfrthebest  •  23 Decembrie 2019, 21:14
Postat de johnwick pe 23 Decembrie 2019, 20:17

hai zi zau cu limba scoasa. si btw, nu-i suficient sa stii sa citesti, trebuie sa mai si intelegi cuvintele. chestie la care ai mari lacune

Tu se pare ca iti faci un titlu de glorie ca intelegi cuvinte. Unele. Eu obisnuiesc sa inteleg fraze. De, diferenta dintre un om si un fecesebist :)))

cfrthebest
cfrthebest  •  23 Decembrie 2019, 21:13
Postat de alexxxander pe 23 Decembrie 2019, 20:16

Dar nu stii sa selectezi...

Fii mai clar.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează