FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali l-a imitat pe Florin Talpan în direct la TV: „Domnule judecător, a furat Steaua! A furat Steaua!”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 12:04

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul lui FCSB, a declarat că va renunța să mai investească sume considerabile în echipă în cazul în care aceasta nu va mai produce bani.

„Eu acum aștept încă un an. Nu e o problemă încă, dar, dacă vom avea dificultăți cu banii, asta e. Nu distrugem banii pe care mi-i dă Dumnezeu la fotbal. Nu-s nebun!

Totuși, sunt precaut. Dacă vom da un jucător cu 20 de milioane, voi fi liniștit. Până atunci, precauție. Însă ce am spus, că vom lua jucători din academie, este adevărat. Dacă văd că e groasă treaba, vând și salvez treaba. Ia, bă, Talpane, tu echipa! Așa e în România. Ne încurcăm singuri. Tot ce e bun vrem să distrugem”, a spus Becali la ProX.

Becali l-a imitat în direct pe juristul CSA Steaua: „Dacă vrei să faci ceva în țara asta vine Talpan și țipă: «Domnule judecător, a furat Steaua! A furat Steaua, domnule judecător!». L-am ironizat pentru că am dreptate. Suntem o țară de nebuni, nu vrem să o dezvoltăm”.

FOTO // FCSB - CLINCENI 0-0

+7 FOTO

Match Preview Dinamo - FCSB

vezi și:

FCSB // Gigi Becali s-a dus de urgență să le vorbească jucătorilor: „Bă, vreți să fiți fotbaliști? Bătaie!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
emil1986
emil1986  •  12 Februarie 2020, 10:12
Postat de blatistudinovidiu pe 11 Februarie 2020, 23:59

Ba istoria se repeta... nu o spun eu ci istoricii

Se repeta pentru prosti. Istoria nu se repeta, o spune Lucian Boia, un istoric credibil si responsabil.

parpalache
parpalache  •  12 Februarie 2020, 09:22
Postat de Traian Pavelescu pe 11 Februarie 2020, 18:10

Ca ne place, ca nu ne place, istoria este ireversibila! România nu se mai poate întoarce la totalitarism și la URSS! Tot așa și creațiile sovietice sinistre, CSA și Dinamo, trebuie sa dispară din România ca de peste tot in UE. Și asta nu are legătura cu ciobanul capitalist și nici cu Steaua (vremelnic FCSB) ci doar cu mersul implacabil al istoriei!

Pai si Ceausescu-la ultimul Congres-a zis ca in Romania se va intoarce din nou "oranduirea bazata pe exploatarea omului de catre om", doar atunci"Cand o face plopu pere si rachita micsunele"!De dragul proverbelor populare,uitase de ingineria genetica!Si de Gorbaciov!

608079056649137
Baba Daniel  •  12 Februarie 2020, 01:09

Talpanilor sunteti niste comunisti dar nu uitati ca traiti in capitalism sa uiti de iubirea unui club numai pentru ca urasti o persona. Aveti mentalitate de Ani 1986

Vezi toate comentariile (17)
Comentează