FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, dezvăluire macabră: „I-am pus mâna pe față să văd dacă e mort” + cum controlează tot la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 02 ianuarie 2020 12:15

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul lui FCSB, a declarat că nu mai acordă foarte mult timp fotbalului.

Nici o oră pe zi nu dedic fotbalului! Deloc! Mai dau aşa, de drag, câte un telefon. Fă aia, fă aia şi atât”, a afirmat Becali la Look TV.

Finanțatorul vicecampioanei României în exercițiu și-a motivat ulterior răspunsul: „De ce să fac asta? Am trei prieteni pe care i-am pierdut în două săptămâni. Şi erau de vârsta mea. I-am şi pus mâna pe faţă unuia, ca să mă conving. Ia, uite, e mort, e mort! Şi atunci pentru ce să mă lupt? Ce, le luăm cu noi în mormânt?”.

FCSB ocupă în acest moment poziția a 3-a în Liga 1, cu 39 de puncte acumulate, 5 mai puțin față de liderul CFR Cluj. Trupa lui Vintilă are însă și un meci mai puțin disputat față de formația din Gruia - restanța cu FC Voluntari (6 februarie).

video // Gigi Becali: „Dumnezeu mi l-a dat pe Vintilă! Alt antrenor nu mai vine”

vezi și:

Mihai Neșu crede în Mirel Rădoi la „națională”: „Are un dar fantastic” » De ce spune: „Îmi era rușine de el la Steaua”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (51)
2297168580404123
Radu Zainescu  •  02 Ianuarie 2020, 20:08
Postat de Radu Zainescu pe 02 Ianuarie 2020, 20:07

nu te chinui sa scri fîcîsîb ?

eo zic sa nu te mai obosesti ca vad ca ai si tu limitele tale , pe unii nu va duce destul cat sa realizati cum e cu fcsb ul asta care va tot irita zilnic :)) robotei ai democratiei, cobaii epocii moderne.

2297168580404123
Radu Zainescu  •  02 Ianuarie 2020, 20:07
Postat de chernomor pe 02 Ianuarie 2020, 14:34

Iar a apărut papă-lapte ăsta. :))) Plz nu moderați. Atât poate cokalarul FîCîSîBî-ist. :))

nu te chinui sa scri fîcîsîb ?

112914666315881
Gargantua Egor  •  02 Ianuarie 2020, 18:28

Bai ,baietel fara de carte, care-i diferenta de citire dintre "FeCeSeBe" cum crezi tu ca e corect si " FCSB"citit litera cu litera ? Sa-ti spun eu : nici una baaaaaaa, baiat de recreatie ( adica mai pe intelesul creierasului tau minuscul- activ doar in pauze, nu si la cursuri, ha,ha,ha ! ).Ai inteles bai, tufa de Venetia ? Indiferent cum se pronunta, Steaua lui Talpan ramine codasa fotbalului romanesc ( alaturi de militienii de ls Dinamo ), iar FCSB trage la campionat cu mari sanse de reusita, bai transparentule ! Stii de ce-ti spun asa? Fiindca prin creierasul tau trece lumina , ba ! Ia-ti si tu o umbrela de plaja , sa mai blochezi putin lumina ! Te-ai prins ? Sau mai bine-ti desenez ??? Ha, ha, ha ! Esti pirpiriu rau la frig ! Ha, ha, ha !

Vezi toate comentariile (51)
Comentează