FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, dezvăluiri incendiare: „Bălgrădean nu mai intră în baza de pregătire!” » Cum a reacționat „Pufi” în fața întrebărilor lui Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 23:26

Cristi Bălgrădean (31 de ani) a decis să plece de la FCSB și să meargă la marea rivală CFR Cluj, campioana din ultimele două sezoane.

Gigi Becali s-a declarat șocat de această operațiune și l-a acuzat pe portar de non-combat în meciurile cu Botoșani și Dinamo. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit și detalii din contractul lui Bălgrădean cu CFR Cluj. 

Gigi Becali: „Nu mai are ce căuta în baza de pregătire!”

„El mi-a zis că a semnat acum 10 zile, dar acum aflu că au fost 3 săptămâni. Cu alte cuvinte, și cu Dinamo s-a făcut că plouă la lovitura aia liberă. Dacă trage de la 35 de metri... De ce crezi că nu l-am băgat cu Târgoviște? Simțeam ceva, simțeam că e ceva necurat în cazul lui.

Nu mai are ce căuta nici măcar în baza de antrenament. I-am zis să se ducă la echipa lui. I-au dat 100.000 la semnătură și 20.000 de euro pe lună, apoi mai ții și secret. Pentru ce îi dai?! Nu știu sigur că asta e suma, dar așa știu. Să și-l ia, cum să îl mai plătesc eu?! Dacă venea și mă anunța, da, era totul în regulă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

„Când au auzit jucătorii de la MM, s-au întrebat cum să ne meargă bine. Aveam spion în casă. L-a întrebat MM cu cine ținea când jucam noi cu Craiova? Tăcea din gură, nu zicea nimic. Cu cine a ținut când a jucat Astra cu CFR? A zis «Cu CFR»...”
Gigi Becali, patron FCSB

Vezi și:

FCSB // Comentatorul Emil Grădinescu îl ironizează pe Gigi Becali: „De unde să știi, când tu muți oile de pe o parte pe alta a autostrăzii?! Cu cușma pe ochi și mițoasa pe umeri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (63)
vasy86le
vasy86le  •  05 Martie 2020, 10:51

Becali e cam prostut, pai lovitura libera a lui Sin, a fost executata perfect, la vinclu, nici Iker Casillas nu o scotea pe aia..

104459837173638
Dinu Stefan  •  05 Martie 2020, 10:47
Postat de Cristian Vavure pe 05 Martie 2020, 09:50

Punem pariu ca Gigi nu are curaj sa i faca nimic ? Pt ca Balgradean il are la mina cu mai multe mizerii atunci cind el apara poarta la Dinamo !

asa e,nea gg manca seminte si arunca mizeriile pe jos,in vestiaru cainilor....dar totusi balgradean e unu si acelasi loboncz ,ca parca ala era nemultumit de cum impartise strambu ,parandaratu ?!

104459837173638
Dinu Stefan  •  05 Martie 2020, 10:42
Postat de felix_grandet pe 05 Martie 2020, 10:05

Aparaaaa Vlaaaddd... Ohhh, nuuu!!! Mingea este in poarta! :)))) Azi incepe showul! Astazi incepe adevaratul serial VLAD! Comedie de 10 episoade. BOIERIE!!!

mister tinkle,nu e mai usor sa-l accidentati in minutul 1 si sa apere planic sau care isi mai cere transferul la sekuritatea din clejani ???

Vezi toate comentariile (63)
Comentează