FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Comentatorul Emil Grădinescu îl ironizează pe Gigi Becali: „De unde să știi, când tu muți oile de pe o parte pe alta a autostrăzii?! Cu cușma pe ochi și mițoasa pe umeri”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 20:02

Cristi Bălgrădean (31 de ani) pleacă gratis de la FCSB, la vară, semnând deja un acord cu rivala CFR Cluj, valabil din sezonul viitor.

La aflarea veștii, Gigi Becali a insinuat că gafa comisă de Bălgrădean la golul de 2-2 în meciul cu Botoșani ar putea fi intenționată. Emil Grădinescu, comentator sportiv la TV Telekom Sport, a demontat ironic afirmația patronului de la FCSB.

Emil Grădinescu: „De unde să știi tu?!”

„Nu e ok cu aceste declarații halucinante ale lui Gigi Becali. Să îl faci trădător direct... mituit, nenorocit. Sunt atâtea exemple, dar de unde să știi, când tu muți oile de pe o parte pe alta a autostrăzii, blocând toată circulația?!

De unde să știi tu că Lewandowski a jucat un an la Dortmund și a făcut-o minunat, având deja contrat cu Bayern. Și alte exemple. Hai să ne ducem și noi spre lumea aia, nu în epoca de piatră, cu cușma pe ochi, mițoasa pe umeri și bâta de cioban în mână. Nu evoluăm și noi?!”, a spus Emil Grădinescu în direct la TV Telekom Sport.

Anul trecut, Gigi Becali a fost surprins blocând traficul pe bulevardul Pipera din Capitală. Patronul celor de la FCSB își conducea turma de oi printre mașini. „Înarmat” cu un toiag, el venea în spatele mulțimii, oferindu-le explicații șoferilor blocați pentru moment în trafic.

VIDEO // Hermannstadt - FCSB, sfert de finală în Cupa României

Vezi și: 

Bălgrădean, primă de instalare uriașă de la CFR Cluj! Gigi Becali amenință cu Tribunalul: „E caz penal! Nu mai e de legile sportului!”

Bălgrădean, primă de instalare uriașă de la CFR Cluj! Gigi Becali amenință cu Tribunalul: „E caz penal! Nu mai e de legile sportului!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (48)
torinezul
torinezul  •  05 Martie 2020, 12:21
Postat de nealiniatul pe 05 Martie 2020, 11:46

Ma gindeam sa-ti raspund.. Nu are rost.. Nici tu nu ai IQ mai bun decit oaia favorita a lui Becali.

Sa inteleg ca tu cunosti care e oaia favorita a cercopitecului de Becali. Si in plus ii cunosti si IQ-ul!!! Uau, bune "relatii" trebuie sa ia cu respectiva oaie .

nealiniatul
nealiniatul  •  05 Martie 2020, 11:46
Postat de flojo pe 05 Martie 2020, 07:44

Dacă nu era ciobanul ***, poate nu erau peste noi în clasamentul FIFA atâtea "trompete"! Distrugătorul fotbalului românesc, ăsta e idolul tău fariseu!

Ma gindeam sa-ti raspund.. Nu are rost.. Nici tu nu ai IQ mai bun decit oaia favorita a lui Becali.

flojo
flojo  •  05 Martie 2020, 07:59
Postat de Vlad Muresan pe 05 Martie 2020, 07:16

***

Eşti prea orb să vezi adevărul! emiluş grădinărescu e doar o biată slugă a ciobănetelui infractor, la a cărui echipă îi spunea"fcsb, foste steaua"... Dar s-a săturat şi el de atâtea umilinţe îndurate de abominaţie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează