FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția incredibilă a lui Nedelcu l-a scos din minți pe Gigi Becali » De ce nu voia jucătorul să intre pe teren

Dragoș Nedelcu, căpitanul FCSB-ului cu Universitatea Craiova // foto: Facebook @ FCSB
Dragoș Nedelcu, căpitanul FCSB-ului cu Universitatea Craiova // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 09:29 / Actualizat joi, 20 mai 2021 12:30

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, nu a fost impresionat de evoluția lui Dragoș Nedelcu (24) din meciul pierdut de „roș-albaștri” în fața Craiovei, scor 0-1.

UPDATE ora 12:25 - Se temea Nedelcu de ploaie?

În această dimineață, Gigi Becali a vorbit din nou despre situația lui Nedelcu. Patronul de la FCSB susține că fotbalistul de 24 de ani ar fi preferat să nu joace cu Craiova, la Giurgiu, din cauza ploii! Totodată, Becali pare dispus să renunțe la Nedelcu, atât timp cât ar primi o sumă de bani în schimbul acestuia.

„Păi dacă nu mai vrea să joace pentru că plouă... El nu voia să mai joace pentru că a început ploaia. El nu vede copiii ăia cât s-au zbătut acolo, că și-au dat viața? El joacă la mișto, din cauza lui am luat golul. Și copiii ăia, săracii, munca lor, sudoarea lor... 

Pleacă Nedelcu, dar trebuie să scot banii pe el. Nu cât m-a costat. Că m-a costat 2 milioane transferul plus el 800.000, nu știu cât. Eu vreau 2 milioane pe el”, a spus Becali la Pro X.

La Giurgiu, împotriva Craiovei, FCSB a trimis pe teren o echipă tânără, fără mare experiență. Căpitanul acesteia a fost Dragoș Nedelcu (24 de ani), utilizat ca fundaș central, iar evoluția fotbalistului adus de la Viitorul a fost sub așteptări.

Nedelcu a fost ezitant și a greșit la unicul gol al partidei, când a oferit o pasă neglijentă iar oltenii au recuperat mingea, înainte ca Cicâldău să șuteze imparabil. După meci, Gigi Becali a intrat în direct la TV și l-a criticat pe Nedelcu. 

Gigi Becali: „Nenea Nedelcu crede că suntem la teatru”

„Echipa a fost impresionantă. Copii, dar luptători. Dacă nu făcea nenea Nedelcu greșeala aia, care nenea Nedelcu el crede că suntem la teatru... bă, aici e fotbal. Dacă nu făcea, putea să fie meci egal. Eu, când mă întrebați, îmi spun părerea de moment. E posibil să mă înșel", a spus Gigi Becali, la emisiunea „DigiSport Special”. 

4este nota primită de Nedelcu în GSP pentru prestația cu Craiova. Cea mai mică de la FCSB!

Dragoș Nedelcu: „Am nevoie să alerg, să prind încredere”

După meci, Nedelcu s-a prezentat la flash-interviu și a recunoscut că nu este în cea mai bună formă fizică, după ce a fost ținut pe tușă luni bune de mai multe accidentări. 

„Revin după o perioadă foarte lungă, în care am avut ghinion. Nu pot să fac nimic din punctul ăsta de vedere, dar ușor-ușor o să capăt încredere și minute. Mă simt obosit. Bănuiesc că după acest cantonament o să fiu 100%. Am nevoie să alerg, să prind încredere și să nu mi se mai pună crampe. E frumos ca fundaș central, oriunde pe teren e frumos”, a declarat fotbalistul. 

Cristi Manea: „Nu este corect ce i se întâmplă lui Nedelcu”

Miercuri, Cristi Manea, fundașul dreapta de la CFR Cluj, Cristi Manea s-a declarat nemulțumit de tratamentul la care este supus fostul său coleg Dragoș Nedelcu, schimbat după 30 de minute în meciurile cu Sepsi (2-2) și FC Botoșani (3-1). 

„Eu sunt coleg cu Dragoș de la 11 ani, de la academie. Este un băiat extraordinar și după părerea mea nu este corect ce i se întâmplă. Ar merita mult mai mult. Lucrul acesta îl va întări”, a spus Manea la „Liga DigiSport”. 

Dragoș Nedelcu s-a săturat de Becali și vrea să plece de la FCSB

Măcinat de accidentări, cu evoluții slabe și criticat din ce în ce mai des de patron, Dragoș Nedelcu speră să-și rezilieze contractul cu FCSB, cu un an mai devreme.

Evoluțiile mediocre, precum și accidentările grave l-au scos din ritmul cu care Nedelcu îi obișnuise pe specialiștii din fenomen. Iar nivelul pe care i-l prevesteau oamenii din fotbal nu s-a mai adeverit. 

A devenit un fotbalist obișnuit, de pluton, care nu mai avea strălucirea de altădată. 

Criticat din ce în ce mai des de patron, mustrat la televizor, și transformat în rezervă de lux, dar de cele mai multe ori nici măcar inclus în lot, din cauza accidentărilor dese, Nedelcu vrea acum o schimbare în carieră.

Și-a informat agentul, pe Pietro Chiodi, că ar vrea să rupă mai devreme cu un an contractul cu FCSB, care expiră în vara anului viitor, și să își încerce norocul la o echipă din străinătate. 

Nedelcu și-ar dori să ajungă în Italia, chiar în eșalonul secund, acolo unde Chiodi are mai multe legături și prieteni.

Mai multe știri despre FCSB:

Pică numirea lui Marius Șumudică la FCSB? Reacții categorice: „Garantez 101%, banii lui Becali nu cumpără un rapidist”

Gigi Becali și galeria FCSB, ruptură totală: „Să fie arestați!” + îl amenință cu închisoarea pe liderul fanilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  22 Mai 2021, 23:18
Postat de polistul68 pe 20 Mai 2021, 22:36

Oricat s-ar lauda becali, nu are cum sa fie pe plus cu clubul asta...pai doar intr-un an, Nedelcu l-a costat 800000....Tanse si Coman sunt mai scumpi...Morutan la fel...si tot ce a adus, a adus pe salarii bune...dar ii este rusine sa recunosca ca, e pe minus. El trebuie sa para un om de afaceri de succes. In Europa nu a mai iesit, campionatul nu l-a mai luat...Singurul vandut in ultimi ani, pe bani buni, e Man...10 jucatori ca Nedelcu, din pct de vedere salarial, si bani pe Man s-au dus intr-un an...Becali minte cum deschide gura.

Nedelcu nu are cum să coste 800.000 pe an, că nu are 67.000 pe lună.

polistul68
polistul68  •  20 Mai 2021, 22:36

Oricat s-ar lauda becali, nu are cum sa fie pe plus cu clubul asta...pai doar intr-un an, Nedelcu l-a costat 800000....Tanse si Coman sunt mai scumpi...Morutan la fel...si tot ce a adus, a adus pe salarii bune...dar ii este rusine sa recunosca ca, e pe minus. El trebuie sa para un om de afaceri de succes. In Europa nu a mai iesit, campionatul nu l-a mai luat...Singurul vandut in ultimi ani, pe bani buni, e Man...10 jucatori ca Nedelcu, din pct de vedere salarial, si bani pe Man s-au dus intr-un an...Becali minte cum deschide gura.

212615283607296
Ioan Rata  •  20 Mai 2021, 15:58

Vorba lui cici !!!!! Ce prosti noi suntem!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează