FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pică numirea lui Marius Șumudică la FCSB? Reacții categorice: „Garantez 101%, banii lui Becali nu cumpără un rapidist”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2021 07:20 / Actualizat joi, 20 mai 2021 08:59

Gigi Becali a anunțat că Marius Șumudică (50 de ani) este noul antrenor de la FCSB, dar asupra anunțului făcut de latifundiar planează incertitudinea.

După ce Toni Petrea a decis să nu continue la FCSB, Gigi Becali s-a mișcat rapid și i-a oferit postul lui Marius Șumdudică. Patronul FCSB-ului susține că Șumudică a acceptat oferta, a prezentat deja clauzele contractului, dar există voci apropiate de Rapid care nu cred că Șumudică va ajunge să semneze contractul.

Ajunge Marius Șumudică la FCSB?

Daniel Pancu, fostul antrenor și jucător al Rapidului, a spus că „refuz să cred”, atunci când a fost întrebat de înțelegerea anunțată dintre FCSB și Șumudică. Mai categoric a fost unul dintre liderii galeriei rapidiste, Gigi Corsicanu. Acesta susține că Șumudică nu a semnat și că nu o va face, deși oferta de la Becali există.

Întrebat dacă este dezamăgit de anunț, Pancu a spus: „Da, dar nu știu dacă e adevărat, nu prea cred. Nu pot să comentez decizia asta a lui, e antrenor profesionist. Eu încă nu cred. Refuz să cred în continuare”. 

În schimb, Gigi Corsicanu îi asigură pe rapidiști că Șumudică nu va ajunge la FCSB. 

„Nu este adevărat! Nu a semnat! Într-adevăr are ofertă de la Gigi Becali dar nu o să semneze Șumudică în viața lui cu Steaua (n.r. - FCSB). Nu a semnat nimic! Dacă eu vă spun, vă rog să vă credeți. Da, bineînețeles că mă implic. E prietenul meu de-o viață! Cu 5 minute înainte să mă sunați voi am vorbit cu Șumi. E adevărat, au avut o discuție, dar Șumi nu o să semneze.

El e supărat că nimeni de la Rapid nu l-a căutat. Era normal să îl caute cineva de la Rapid, dar asta e altă problemă. Banii lui Gigi nu au cum să cumpere un rapidist! Garantez 101%. Mă bazez pe relația mea cu el, am o relație foarte strânsă cu el, eu vorbesc de 20 de ori pe zi cu el. Marius Șumudică e antrenor liber de contract și licitează și el. Nu e normal să facă lucrul ăsta? Sunt mai mulți care îl vor”, a declarat liderul galeriei la ProSport Live

Contractul pe care Becali i l-a propus lui Șumudică:

  • contract pe 3 ani;
  • salariu de 20.000 de euro pe lună;
  • poate crește la 25.000 de euro dacă se califică în grupele Conference League în toamnă;
  • 500.000 bonus pentru calificarea în grupele Champions League;
  • 200.000 bonus pentru calificarea în grupele Europa League;
  • 1 milion de euro clauz[ de reziliere.

Marius Șumudică a fost atât jucător, cât și antrenor la Rapid. A jucat 3 ani în Giulești, în două rânduri, și a avut două mandate de antrenor, unul ca „secund”, între 2003 și 2004, celălalt ca „principal”, între 2010 și 2011.

Mai multe despre Marius Șumudică la FCSB:

Fanii FCSB nu-l vor pe Șumudică! Protest la Giurgiu + condiția pentru a-l accepta pe noul antrenor

Marius Șumudică e pregătit pentru relația cu Becali: „Sună la pauză? Poate vede mai bine, dar nu sunt nici Mickey Mouse”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
hmmmm
hmmmm  •  20 Mai 2021, 15:16

Sumudica pica***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  20 Mai 2021, 13:30

Saracu'Mustata a mai reusit o performanta: A ARATAT TARII INTREGI CAT DE RAU A SUFERIT CAND DAN PETRESCU A SARUTAT STEAGUL RAPIDULUI :))) Macar bietul recidivist e sincer, nu ca becali si postacii lui...

doar...titi
doar...titi  •  20 Mai 2021, 13:19
Postat de crangasi_visiniu pe 20 Mai 2021, 13:09

Atat intelegeti voi din fotbal. Daca Sumudica era la fel ca voi, era deja oficiala treaba.

inainte de toate , fotbalul e un SPORT ..si ca orice sport se bazeaza pe PERFORMANTE !!iar dorinta unor grupuri de frustrati de a insemna si ei ceva in viata ..NU ARE NIMIC a face cu sportul si cu performanta !!!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close