FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, după ce Duckadam s-a dezis de FCSB: „Acum îi transmit acest mesaj. Îi garantez că așa va fi!”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 08:17 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 09:45

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o replică în direct pentru Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al clubului.

Fostul portar a anunțat că se dezice de echipa roș-albastră după plecarea lui Edi Iordănescu, iar Gigi Becali a ținut să-i transmită un mesaj fostului său susținător.

Gigi Becali a anunțat salariul lui Toni Petrea și a confirmat dezvăluirile făcute de GSP.ro: „Da, da! Eu am ordonat, a fost psihologic!”
FCSB
Gigi Becali a anunțat salariul lui Toni Petrea și a confirmat dezvăluirile făcute de GSP.ro: „Da, da! Eu am ordonat, a fost psihologic!”

Gigi Becali, mesaj pentru fostul președinte de imagine de la FCSB: „Asta să știe domnul Duckadam”

„Acum îi transmit un mesaj domnului Duckadam. Domnule Duckadam, echipa asta despre care spuneți că e de pluton, cât de curând, vă garantez că se va bate cu marile puteri ale Europei. În unul, 2 sau 3 ani

Asta vă garantez eu că așa va fi”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Helmuth Duckadam: „Am fost un naiv! Nu mai sunt fan, va ajunge o echipă de pluton”

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, l-a criticat pe Gigi Becali, din cauza modului în care conduce echipa și din cauza plecării lui Edi Iordănescu. 

„Am fost unul dintre zecile de mii de naivii care au crezut că domnul Becali dorește cu adevărat performanță la FCSB. Dar am observat că nu-l interesează nici suporterii, nici performanța, ci doar faptul că echipa e o jucărie a dânsului.

Când nu mai are acces la această jucărie, se supără, iar toți ceilalți din jurul lui au de suferit. Nu mai sunt fan FCSB! Am spus-o că, după ce va pleca Edi Iordănescu, FCSB va ajunge o echipă de pluton, care-și va pierde din suporteri. Orice antrenor va veni va fi primit cu răceală”, a spus Helmuth Duckadam, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Gigi Becali le-a citit jurnaliștilor ultimul mesaj trimis lui Edi Iordănescu: „Cum să faci așa ceva?

Citește și: 

Gigi Becali a anunțat salariul lui Toni Petrea și a confirmat dezvăluirile făcute de GSP.ro: „Da, da! Eu am ordonat, a fost psihologic!”

„Mi-a închis gura, n-am avut ce să-i mai spun” » Borcea dezvăluie ce a vorbit cu Gigi Becali, după evenimentele haotice de la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
1727952517299352
Toma Iulian  •  16 Noiembrie 2021, 22:29

Domnule erou Dukadam! Era bine când erai la masa lu GIGI?

karpathin
karpathin  •  16 Noiembrie 2021, 17:57

Domnul Duckadam o face pe-a prostul. Sunt 15 ani de când Becali își bate joc de acea echipă, atât de mulți oameni au fost umiliți, iar el, Duckadam vine și afirmă că, naiv fiind, a crezut că Becali vrea performanță. *** Dragă Ducka, ai fost tu eroul de la Sevilla dar rețeta nu ai înțeles-o niciodată. Puteai să ai stele în frunte dar cineva te-a văzut și te-a introdus într-un mediu modelat pentru performanță. Iar acum tu vii și ne vorbești de cât de mult te-ai lăsat păcălit de Becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laur_gr
laur_gr  •  16 Noiembrie 2021, 17:25

De 5 ani tot spune ca se va bate cu marile echipe din Europa. Asta e ca aia a lui Borcea "lasati-ma sa ma pregatesc de Champions League" Ha Ha.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează