FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a anunțat salariul lui Toni Petrea și a confirmat dezvăluirile făcute de GSP.ro: „Da, da! Eu am ordonat, a fost psihologic!”

Gigi Becali (63 de ani) a dezvăluit salariul pe care îl va primi Toni Petrea (46 de ani) la FCSB și a confirmat că a strecurat sintagma „pomană” în dialogul cu Edi Iordănescu (43 de ani).
Gigi Becali (63 de ani) a dezvăluit salariul pe care îl va primi Toni Petrea (46 de ani) la FCSB și a confirmat că a strecurat sintagma „pomană” în dialogul cu Edi Iordănescu (43 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 00:01 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 00:28

Gigi Becali (63 de ani) a dezvăluit salariul pe care îl va primi Toni Petrea (46 de ani) la FCSB și a confirmat că a strecurat cuvântul „pomană” în dialogul notificărilor cu Edi Iordănescu (43 de ani). 

Gigi Becali s-a mișcat rapid după despărțirea de Edi Iordănescu și a bătut deja palma cu Toni Petrea, antrenorul care a condus-o pe FCSB și sezonul trecut. Finanțatorul a dezvăluit cum l-a convins să revină. 

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Edi Iordănescu: „Am semnat contractul”
FCSB
Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Edi Iordănescu: „Am semnat contractul”

Cât câștigă Toni Petrea la FCSB

„L-am instalat pe Toni Petrea. El a mai fost și apoi a plecat că așa a vrut. Eu l-am rugat atunci să rămână. I-am dat 48 de ore să se răzgândească, dar nu a vrut. Atunci avea 5.000 de euro lunar, acum i-am dat 10.000. Ce să fac? Dacă voiam antrenor, am zis să fac așa. 

Nu avea cum să refuze salariul dublu. Nu avea nici serviciu. I-am spus așa: o să iei și campionatul, intrăm în Liga Campionilor și îți dau un milion de euro primă. Dacă iau eu 40 de milioane, nu îi dau și lui unul?”, a spus Gigi Becali, la România TV. 

De ce a strecurat Gigi Becali cuvântul „pomană” în dialogul cu Edi Iordănescu

În aceeași intervenție, Gigi Becali a confirmat informația publicată în exclusivitate de GSP.ro. Gazeta a scris azi că patronul i-a făcut lui Edi Iordănescu o propunere de reziliere pe cale amiabilă, redactată intenționat în termeni ofensatori, mai exact a scris că e de acord să îi plătească doua salarii drept “pomană”.

„Da, da. Așa am scris eu, așa am ordonat. Dacă el voia 500.000... Dar asta era suma  dacă îl dădeam afară. Așa că i-am făcut o propunere: 7.500 de euro pentru luna noiembrie și 15.000 luna decembrie, pomană. 

Am făcut-o ca să își dea seama ce înseamnă 500.000 de euro... Eu așa am considerat. Avocații au scris ce am dictat eu. Interzice legea să scrii pomană? Am scris psihologic, ca să nu ceară mai mult”, a explicat Becali. 

VIDEO Gigi Becali le-a citit jurnaliștilor ultimul mesaj trimis lui Edi Iordănescu: „Cum să faci așa ceva?

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Edi Iordănescu: „Am semnat contractul”

Ultrașii celor de la FCSB, reacție imediată după anunțul noului antrenor: „Fără tine nu exista CSA și jucam cu stadionul plin!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
rilu
rilu  •  16 Noiembrie 2021, 14:26

Exact de ce aveau nevoie un antrenor cu experienta! Gigi ramane antrenor principal.

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  16 Noiembrie 2021, 10:28
Postat de csa.45.suporteri pe 16 Noiembrie 2021, 08:43

Voi sunteți învățați cu pomenile ca muriți ca prostavanii de covid ( voi fiind antivaccin ). Mai puțin la tine, covidul este letal la oameni iar tu n-ai nicio treaba

Vai de capul tau

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  16 Noiembrie 2021, 10:26

Un antrenor deștept nu vine la fcsb... Iordănescu totuși a venit..., putea sa mimeze antrenoratul și gg il dădea afara pana la urma , apoi ii dădea 500 mii

Vezi toate comentariile (51)
Comentează