FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Edi Iordănescu: „Am semnat contractul”

Toni Petrea (stânga, 42 de ani) îl înlocuiește pe Edi Iordănescu (43 de ani) la FCSB
Toni Petrea (stânga, 42 de ani) îl înlocuiește pe Edi Iordănescu (43 de ani) la FCSB

Articol de - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 19:57 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 20:14

Toni Petrea (42 de ani) îl înlocuiește pe Edi Iordănescu (43 de ani) la FCSB. 

Gigi Becali trebuia să găsească urgent antrenor, după despărțirea de Edi Iordănescu. După ce pista Nicolae Dică ar fi picat, finanțatorul celor de la FCSB s-a reorientat rapid. 

A demarat negocierile și a semnat cu Toni Petrea, cel care a mai condus echipa între iulie 2020 și iulie 2021.

„Am semnat contractul, mâine e la antrenament”, a declarat Gigi Becali la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Gazeta dezvăluie motivul incredibil care a dus la ruptura dintre Iordănescu și Becali
FCSB
Gazeta dezvăluie motivul incredibil care a dus la ruptura dintre Iordănescu și Becali

Gigi Becali confirmă venirea lui Toni Petrea la FCSB: „Îi dau 10 meciuri”

Gigi Becali susține că Toni Petrea va avea mână liberă timp de 10 runde, apoi se va implica, dacă echipa nu se apropie de CFR Cluj. 

Dacă merg treburile bine, nu mă bag. Știti ce înseamnă? Acum sunt 8 puncte diferență față de CFR. După 10 meciuri, trebuie să recupereze măcar 2 puncte față de CFR. Edi a pierdut un punct. Dacă ar fi câștigat un punct, azi nu mai pleca. Victoriile alea... nu știu eu ce a avut. Nu contează cât a avut, mă interesează că a pierdut 3 puncte la CFR. Eu știu că nu recupera punctele, pentru că echipa nu juca
- Gigi Becali, la „Fotbal Club”

Toni Petrea revine la FCSB

Toni Petrea a luat legătura cu oamenii rămași în staff-ul vicecampioanei și a planificat programul din perioada imediat următoare. 

Gigi Becali a revenit la varianta Petrea, impresionat de jocul ofensiv pe care FCSB l-a practicat în mandatul lui. Echipa a încheiat însă pe locul secund play-off-ul, după CFR Cluj. Acesta a fost și principalul motiv al încetării colaborării. 

Becali i-a propus un nou contract în acel moment, cel puțin la nivel declarativ, dar Petrea l-a refuzat. 

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Edi Iordănescu: „Am semnat contractul”
Toni Petrea, în primul său mandat la FCSB

Toni Petrea, despre relația cu Becali din precedentul mandat

„Am avut o relație foarte OK cu dânsul. Îi explicam ce se întâmplă la echipă, cum văd strategia, cum se antrenează jucătorii. E normal ca omul care investește să știe ce se întâmplă într-un club. Cu argumente pro și contra.

Nu neapărat că mi-a impus jucători, vorbeam. E un club mare, cu jucători valoroși, aduși pe sume mari. Automat se vrea profit. Datoria mea era să-i pregătesc pentru a arăta foarte bine”, a povestit Toni Petrea, după despărțirea de FCSB.

VIDEO Becali despre situația lui Budescu: „Nu e el problema, mai are 4 luni de contract, îi dau banii și la revedere”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Edi Iordănescu a intrat în top 10 » Cum arată cele mai bizare despărțiri de FCSB

VIDEO Gigi Becali a citit ultimul mesaj pe care i l-a trimis lui Edi: „Cum să faci așa ceva? Nu regret că a plecat, bine că am scăpat!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (62)
siriussirius
siriussirius  •  16 Noiembrie 2021, 11:30

Cititi ce zice in articol SATANA si culmea e ca se crede crestin isi cumpara sufletul cu bani crede ca prin constrirea de manastiri,biserici va merge in rai ! nu stie bietul de el ca indulgentele nu se mai folosesc de 500 de ani iar popii de pe linga el il folosesc si profita de prostanac ....cit despre Petrea secund a fos si secund va ramine toata viata ,acum iar va invata meserie de la berbec,dar pentru bani ce nu face o nulitate !

csa.45.suporteri
csa.45.suporteri  •  16 Noiembrie 2021, 09:17
Postat de andy_2008 pe 15 Noiembrie 2021, 23:37

Cine vine acum la Fcsb antrenor cu siguranta este o nulitate.

Ai avea si tu șanse

fuller
fuller  •  16 Noiembrie 2021, 00:05

Oricine vine la FCSB nu se poate numi antrenor ... este modul cel mai direct ca sa isi stearga orice legitimitate si respect pentru profesie. Gigi a inventat o pozitie speciala, un fel de anti-antrenor, o pozitie de vitrina, cum gasesti in cartierul rosu din Amsterdam.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează