FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali a citit ultimul mesaj pe care i l-a trimis lui Edi: „Cum să faci așa ceva? Nu regret că a plecat, bine că am scăpat!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 18:43 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 18:43

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a oferit lămuriri cu privire la despărțirea de antrenorul Edi Iordănescu (43) și vandalizarea palatului său de către ultrașii FCSB.

Gigi Becali spune că despărțirea de FCSB a fost alegerea lui Edi Iordănescu. Patronul vicecampioanei le-a citit jurnaliștilor prezenți la palatul său din Aleea Alexandru ultimul mesaj pe care i l-ar fi trimis antrenorului. Anterior, Iordănescu declarase că Becali i-a trimis „zeci de mesaje”, fapt care l-a deranjat. 

Edi Iordănescu îl contrazice pe Becali: „Întrebați-l pe Budescu ce s-a întâmplat”
FCSB
Edi Iordănescu îl contrazice pe Becali: „Întrebați-l pe Budescu ce s-a întâmplat”

Gigi Becali dezvăluie ce mesaj i-a trimis lui Iordănescu: „Cum să faci așa ceva, Edi?”

„Nu l-am dat eu afară pe Edi, a plecat el. Dacă-l dădeam afara, trebuia să-i dau banii. Oricum, am încălcat vreo lege? Ce rezultate a avut Edi, unde sunt? Are 22 din 29 de puncte (n.r. - Edi a obținut 23 de puncte din 30 posibile în Liga 1: 7 victorii, 2 egaluri, o înfrângere), nu îmi convine. A venit când eram la 7 puncte de CFR, acum sunt 8! Așa facem socoteala. Nu am încercat să-l conving să rămână.

Vă citesc ultimul mesaj cu Edi. I-am dat mesaje când a trimis notificare la club, că «de ce am spus că joacă echipa rău?», să nu mai vorbesc nimic că altfel activează clauza. Păi tu îl ameninți pe patron? Trimiți avocatul cu notificare la Argăseală, așa ceva nu am văzut în viața mea! Așteptam să mă sune bărbătește, nu să trimită avocatul la Argăseală să mă amenințe.

Nu îmi pare rău că a plecat. Uite, ultimul meu mesaj cu Edi, de vineri seara. Eu zic așa:

 «Nu ai înțeles nimic, nu am vrut niciodată să pleci, nu vreau să controlez nimic dacă merg treburile. Nu am vorbit cu niciun antrenor, nu lucrez la întuneric, decât la lumină. Dacă ți-a zis cineva, te-a mințit, dar cum să faci așa ceva, Edi, cum să-mi trimiți mie amenințări cu avocatul? Nu-mi vine să cred, cum să ameninți pe cineva și apoi să mergi la el în curte să lucrezi? 

Mesajele nu le-am trimis ca presiune. Ce au făcut avocații îmi stă ca un drac în cap, nu pot uita. Dar ca să vezi că nu am vrut să te dau afară, cere-ți iertare de la Argăseală și continuă-ți munca. Dacă pleci acum, nu va fi bine pentru viitorul tău. O să vină Coman, Șerban, Cordea, și Tavi și vei reuși, apoi poți să pleci, dar în glorie. Pentru mine nu contează, nu sunt antrenor. 

Dacă te-am stresat prea tare, iartă-mă și pe mine, dar ce ai făcut cu avocatul nu-mi iese din cap. Eu nu fac viclenii, sunt om pe față. Culcă-te liniștit, o să reușești, o să vezi».

Asta am scris vineri seara, dar a doua zi, când am ieșit de la biserică, mi s-a spus că a postat iar pe Facebook nu știu ce”, a declarat Gigi Becali.

500.000 de euroera clauza de reziliere la care a renunțat Edi Iordănescu

Gigi Becali a început să urle la un jurnalist: „N-ai văzut ce am scris?! Să-l țin legat, ce să-i fac?”
FCSB
Gigi Becali a început să urle la un jurnalist: „N-ai văzut ce am scris?! Să-l țin legat, ce să-i fac?”

Gigi Becali: „Nu voiam să-l dau afară, dar nu regret!”

Lui Edi i-am scris că nu aveam ce să fac, nu răspunde la telefon! Dacă scrii, nimic nu înțelegi. Eu v-am citit ca să vedeți că nu voiam să-l dau afară. Pe el l-a deranjat că am spus că nu joacă echipa. O spun și acum, nu juca nimic echipa. Nu regret, mai bine că am scăpat. Dacă echipa merge, nu mă bag, dar banii mei trebuie să îi protejez! 

Vreți să ajung ca Dinamo, ca Vaslui, ca Copos? Nu vreau, mă, să se ducă banii mei pe apa sâmbetei, așa că mă bag să protejez banii. L-am vândut pe Man pe 11 milioane, pe Stanciu cu 9,5 milioane. Vând mai bine decât Italia, Belgia și Anglia!

Pe mine mă interesează banii, ce campionat? Înțeleg și suporterii, dar ce să le fac, să se ducă la CSA, că eu nu mai sunt Steaua. Lăsați-mă în pace, sunt la cheremul vostru? Când vreți voi, sunt Steaua. Când nu, sunt FCSB.

Nu știu ce antrenor punem, să vedem. Ce vă interesează?, e vorba de FCSB. Mirel Rădoi nu e o soluție. Nu vreau să mă cert cu finul, nici nu nașul. M-am certat, gata! Dacă găsim antrenor acum rapid, îl punem. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali anunță din nou că vinde FCSB » Câți bani le-a cerut suporterilor și ce condiție a pus: „Căutăm investitori, dar știm că nu o să ne dai nimic”

După baza din Berceni, ultrașii au vandalizat și palatul lui Gigi Becali! Patronul FCSB a chemat Poliția

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
1947____forumer
1947____forumer  •  15 Noiembrie 2021, 18:38
Postat de csa.45.suporteri pe 15 Noiembrie 2021, 14:01

***

Ce-ai scris, ***, acolo? Vezi ca tu n-ai voie stelute, spune-le adminilor sa-ti puna fecefecesebelute :)) !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

4754441114615621
Condeescu Mihai Adrian  •  15 Noiembrie 2021, 17:51

Oier *** ! Nici nu stie sa scrie corect romaneste. In textul scris de JiJi pe telefon catre Edi nu am vazut nicio cratima !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  15 Noiembrie 2021, 16:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai uitat de supervila pe care o are in Cotroceni.:)))))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează