FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

UPDATE // FOTO După baza din Berceni, ultrașii au vandalizat și palatul lui Gigi Becali: „Voiau să vină la mine acasă, vreau să facă pușcărie!”

Zidurile care înconjoară palatul lui Gigi Becali +8   FOTO
Zidurile care înconjoară palatul lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 11:30 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 13:02

Suporterii celor de la FCSB nu au primit deloc bine vestea plecării lui Edi Iordănescu de la echipă și au vandalizat atât cantonamentul roș-albaștrilor, cât și palatul lui Gigi Becali situat pe Aleea Alexandru. 

UPDATE ora 12:40 - Reacția lui Gigi Becali: „Vreau să facă pușcărie!”

Acțiunile ultrașilor nu i-au picat deloc bine lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a anunțat că a depus plângere penală și spune că protestul pe care fanii îl plănuiesc nu prezintă interes pentru el. 

„Văd că au început tot cu d-astea, cu amenințări. Nu le răspund, am chemat miliția, procuratura, vor lua camerele de luat vederi să vadă. Le-am și spus că am vorbit cu Mustață și aseară voiau să vină la mine acasă. Eu i-am zis: «cât ai fost la pușcărie, era liniște. Ai ieșit, nu mai e».

Suporterii spun că ei nu vor sta așa. Fac eu ceva ilegal? Nu cred! Eu administrez o societate, plătesc taxe și impozite și vreau liniște. Nu vreau să am de-a face cu suporterii. Cum a venit Mustață de la pușcărie, nu mai e liniște. El instigă tot! Acum vor lua toate camerele, am zis că vreau să răspundă penal, să facă pușcărie ca să stea liniștiți. Să le spună nevestele, copiii, să stea liniștiți. 

Protest al suporterilor? Să accepte primăria protest împotriva unei societăți? E societate privată, ai ceva la cap, cum să dați așa ceva? Să facă în fiecare zi, nici nu mă interesează”, a spus latifundiarul. 

UPDATE ora 11:30 - Palatul lui Gigi Becali, vandalizat 

Nu doar baza FCSB-ului de la Berceni a fost vandalizată de ultrași. Aceștia au lăsat mesaje și pe zidurile care înconjoară palatul lui Gigi Becali situat pe Aleea Alexandru. „Pleacă” și „Mori, Gigi” au scris suporterii pe gard. Poliția a fost solicitată la palat, iar patronul FCSB-ului a depus o plângere.

+4 FOTO

Știrea inițială - Baza FCSB-ului, vandalizată 

În noaptea plecării lui Iordănescu de la echipă, suporterii din Peluza Nord, care au rămas alături de FCSB, au pătruns în baza de pregătire din Berceni și au scris pe pereții clădirilor insulte la adresa lui Gigi Becali.

+4 FOTO

Mesaj ironic pentru Becali

Înainte să vandalizeze baza de pregătire, ultrașii din Peluza Nord au postat un comunicat prin care lansau atacturi ironice la adresa patronului Gigi Becali după plecarea lui Edi 

„Cu deosebit respect și bucurie în suflet suntem absolut încântați de noile / vechile schimbări din clubul nostru. Apreciem dorința de dialog dar o considerăm absolut inutilă atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate! 

Ne-am dori mereu ca patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofițer de presă, contabil, șef la marketing și mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele 5 schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fără rezultate, lipsa oricărei perspective la câștigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene. 

Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruși jucatorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevarat această echipă. 

Un prim pas important și ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din Pipera, fără tribune (dă-i dracu de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multi funcțional să poata fi și șef de galerie, suporter de rând sau ultras feroce (poate și putin huligan). Viața noastră are sens acum!”, a fost comunicatul postat pe facebook de Peluza Nord Steaua.

Cu deosebit respect si bucurie in suflet suntem absolut incantati de noile / vechile schimbari din clubul nostru....

Publicată de Peluza Nord Steaua Oficial pe Duminică, 14 noiembrie 2021

Citește alte știri despre FCSB:

Gigi Becali și-a ales favoritul pentru postul de antrenor la FCSB: „El e o soluție” + De ce Mirel Rădoi nu se regăsește pe lista patronului

Becali e avertizat de Anghel Iordănescu: „Asta trebuie să înțeleagă el”

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (145)
spinoza
spinoza  •  15 Noiembrie 2021, 20:14

Așa băieți! Faceți-i viața frumoasă ciobenului!

csaba
csaba  •  15 Noiembrie 2021, 20:00

Asta merită păcătosul gigi, dacă se roagă crede căi se iartă toate păcatele pe cere le face chiar după ce iese din biserică !!

992533440798470
Peluza Steaua  •  15 Noiembrie 2021, 18:17

Păi nu erau ăia de la nord care se pupa cu jiji și ***, *** is not Steaua

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (145)
Comentează